Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
9
12
25
30
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
16
19
22
23
24
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

6 June 2017

Påväg till Öppet Hus i Polismuseets Magasin, i Tullinge. Det var inte gjort för att ta sig dit med kollektivtrafik och till fots, men i vanlig ordning funkar det alltid om man inte är bekväm av Påväg till Öppet Hus i Polismuseets Magasin, i Tullinge. Det var inte gjort för att ta sig dit med kollektivtrafik och till fots, men i vanlig ordning funkar det alltid om man inte är bekväm av
Jänk. Jänk.
Besökarparkering. En uppsättning vita blinkers till PV544. Besökarparkering. En uppsättning vita blinkers till PV544.
Camaros. Camaros.
Jetta med gula glas. Längesen jag såg en Jetta med eller utan gula glas, med eller utan personlighet. Jetta med gula glas. Längesen jag såg en Jetta med eller utan gula glas, med eller utan personlighet.
Willys. Willys.
Ett baksäte att åka långt i. Ett baksäte att åka långt i.
Anna och limo. Anna och limo.
Min studiekamrat från Museum & Kulturarvsprogrammet, Christoffer, jobbade denna dag och han berättade att i denna klämde Jugoslaviens ledare Tito handen. Finns tydligen fångat på film på you Min studiekamrat från Museum & Kulturarvsprogrammet, Christoffer, jobbade denna dag och han berättade att i denna klämde Jugoslaviens ledare Tito handen. Finns tydligen fångat på film på you
Tjock! Tjock!
Bepansrad Volvo 700 Limousin! Tjocka däck! Bepansrad Volvo 700 Limousin! Tjocka däck!
Bepansrad BMW 700-serien som bland annat Göran Persson färdats i. Tjock BMW med tjocka, punkteringssäkra däck. Bepansrad BMW 700-serien som bland annat Göran Persson färdats i. Tjock BMW med tjocka, punkteringssäkra däck.
Den obligatoriska Valianten med Saabstolar. Den obligatoriska Valianten med Saabstolar.
Baseball-ligan, tyckte Anna. Nja, den här är för gammal och även en ledningsbil. Men det är väl en Dodge, iallafall? Baseball-ligan, tyckte Anna. Nja, den här är för gammal och även en ledningsbil. Men det är väl en Dodge, iallafall?
Opeln under renovering. Opeln under renovering.
Såja, nu börjar det komma polisbilar även jag kan minnas. Såja, nu börjar det komma polisbilar även jag kan minnas.
Volvo 245 hundbil. Bakluckan går att öppna så att hundarna kan hoppa ut innan poliserna, om situationen är jävligt hotfull. Volvo 245 hundbil. Bakluckan går att öppna så att hundarna kan hoppa ut innan poliserna, om situationen är jävligt hotfull.
Saab flankerad av Volvo och Ford. Saab flankerad av Volvo och Ford.
Saab. Saab.
Tjock Ford och Renault som ser ömtålig ut i jämförelse. Tjock Ford och Renault som ser ömtålig ut i jämförelse.
Idiotier i trafiken. Idiotier i trafiken.
Mer idioti. Mer idioti.
Duett Hundbil under renovering. Duett Hundbil under renovering.
De här 940:na minns jag som igår. De här 940:na minns jag som igår.
Folkabussen. Folkabussen.
Saab Hundbil med leksakshund där bak. Saab Hundbil med leksakshund där bak.
Amazon. Nog en trafikpolisbil då den är tvådörrars. Amazon. Nog en trafikpolisbil då den är tvådörrars.
Bubbla. Mest för stadspoliser kan jag tänka. Bubbla. Mest för stadspoliser kan jag tänka.
Porschen. Därborta är även min studiekamrat Christoffer, för dagen iklädd uniform. Han tyckte att han fick den osexigaste uniformen. Trafikpolisuniformen, one-piece overall. Jag hade gärna gått Porschen. Därborta är även min studiekamrat Christoffer, för dagen iklädd uniform. Han tyckte att han fick den osexigaste uniformen. Trafikpolisuniformen, one-piece overall. Jag hade gärna gått
Cykel. Cykel.
Robin. Robin.
MC-polisuniform. MC-polisuniform.
Motorcykelpolishistoria. Motorcykelpolishistoria.
Bepansrad Volvo 700 Limousin. Bepansrad Volvo 700 Limousin.
Den här användes aldrig. Känns inte så svenskt med en stor jävla vattenkanon att spruta ner demonstranter med för gatan. Däremot känns det typiskt svenskt efterblivet att fixa en vattenkanonbi Den här användes aldrig. Känns inte så svenskt med en stor jävla vattenkanon att spruta ner demonstranter med för gatan. Däremot känns det typiskt svenskt efterblivet att fixa en vattenkanonbi
Vi vågade inte chansa på Tullinge Centrums eventuella matutbud och bussarna gick sällan. Vi åkte istället bussen hem, men klev av vid välbekanta Huddinge Sjukhus där vi vet att maten är bra. Vi vågade inte chansa på Tullinge Centrums eventuella matutbud och bussarna gick sällan. Vi åkte istället bussen hem, men klev av vid välbekanta Huddinge Sjukhus där vi vet att maten är bra.
Strömming med potatismos och remoulad. Två gratis mackor. Tack! Strömming med potatismos och remoulad. Två gratis mackor. Tack!
Filmtitel: Listen to me Marlon Regissör: Stevan Riley Filmår: 2015 Wow, det blev en femma på denna munsbit. En massa klipp från Marlon-filmer och hans liv, och sen hans inspelade röst på det. Filmtitel: Listen to me Marlon Regissör: Stevan Riley Filmår: 2015 Wow, det blev en femma på denna munsbit. En massa klipp från Marlon-filmer och hans liv, och sen hans inspelade röst på det.

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2017/6/6/