Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
16
19
22
23
24
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
5
6
12
18
19
20
22
 
 
 
 

26 July 2017

Vi åkte till Trollhättan för att äntligen besöka Saabmuseet. Vi började med att gå in en loppisbutik. Det stod ungefär lika mycket grejer utanför. Vi åkte till Trollhättan för att äntligen besöka Saabmuseet. Vi började med att gå in en loppisbutik. Det stod ungefär lika mycket grejer utanför.
Trollhättan. Trollhättan.
Saabmuseet. Konceptis. Saabmuseet. Konceptis.
Saabmuseet. Anna provar stolar. Saabmuseet. Anna provar stolar.
Saabmuseet. Saabmuseet.
Saabmuseet. Den här gillade jag. Saabmuseet. Den här gillade jag.
Saabmuseet. Saab 9-2 X, för mycket Subaru Impreza och för lite Saab och egentänk. Saabmuseet. Saab 9-2 X, för mycket Subaru Impreza och för lite Saab och egentänk.
Saabmuseet. Saab 9-7 X. Grotesko! För mycket Chevrolet Trailblazer, Buick Rainier, Oldsmobile Bravada, Isuzu Ascender och GMC Envoy. För lite Saab och egentänk. Det finns ingen Saab-känsla och S Saabmuseet. Saab 9-7 X. Grotesko! För mycket Chevrolet Trailblazer, Buick Rainier, Oldsmobile Bravada, Isuzu Ascender och GMC Envoy. För lite Saab och egentänk. Det finns ingen Saab-känsla och S
Saabmuseet. Saab Sonett och Anna. Saabmuseet. Saab Sonett och Anna.
Saabmuseet. En senare Sonett. I den här delen av museet var det väldigt lite upplyst. Det märktes tyvärr att Saabmuseet har väldigt lite pengar.... Jag tänkte hjälpa till på mitt sätt genom Saabmuseet. En senare Sonett. I den här delen av museet var det väldigt lite upplyst. Det märktes tyvärr att Saabmuseet har väldigt lite pengar.... Jag tänkte hjälpa till på mitt sätt genom
Saabmuseet. Saab 9-3 Viggen. Cool. Saabmuseet. Saab 9-3 Viggen. Cool.
Saabmuseet. Saabmuseet.
Saabmuseet. Saabmuseet.
Saabmuseet. Saab 99 Prototyp tror jag, från någon bilsalong. Saabmuseet. Saab 99 Prototyp tror jag, från någon bilsalong.
Saabmuseet. Det här är Wallenbergs gamla Saab :) Telefonen i bilen är kopplad direkt till SE-bankens telefonsystem :) Saaben är sparsamt körd för att den bara är körd med då "barnen var hemm Saabmuseet. Det här är Wallenbergs gamla Saab :) Telefonen i bilen är kopplad direkt till SE-bankens telefonsystem :) Saaben är sparsamt körd för att den bara är körd med då "barnen var hemm
Saabmuseet. Saabmuseet.
Saabmuseet. Två motorer! Saabmuseet. Två motorer!
Saabmuseet. Det här är den sista bilen som det står Saab på. Den har mätare från en sådan 99 som är på nästa bild, och även samma kulör. Saabmuseet. Det här är den sista bilen som det står Saab på. Den har mätare från en sådan 99 som är på nästa bild, och även samma kulör.
Saabmuseet. Turbo - feel the power. Saabmuseet. Turbo - feel the power.
Saabmuseet. Turbokaffe? Blir man turbo i magen av det tro? :) Saabmuseet. Turbokaffe? Blir man turbo i magen av det tro? :)
Utanför Saabmuseet. Någon hade byggt en släpvagn av en Audi. Utanför Saabmuseet. Någon hade byggt en släpvagn av en Audi.
En släpvagn byggd på en Audi :) En släpvagn byggd på en Audi :)
Utanför Saabmuseet. En 99 Turbo som åkt ända från Nederländerna. Saab Van Der Turbo. Utanför Saabmuseet. En 99 Turbo som åkt ända från Nederländerna. Saab Van Der Turbo.
Trollhättan. I samma anläggning, för det var det faktiskt, som Saabmuseet låg även Film i väst och Trollhättans eget Science Center. Trollhättan. I samma anläggning, för det var det faktiskt, som Saabmuseet låg även Film i väst och Trollhättans eget Science Center.
Trollhättan är en vacker stad på många sätt. Trollhättan är en vacker stad på många sätt.
Trollhättan. Trollhättan.
Trollhättan. Trollhättan.
Trollhättan. Trollhättan.
Trollhättan. Trollhättan.
Trollhättan. Wow. Byggd i Falkenberg. Trollhättan. Wow. Byggd i Falkenberg.
Trollhättan. Trollhättan.
Trollhättan. Den här används inte längre men sattes samman i Falkenberg. Trollhättan. Den här används inte längre men sattes samman i Falkenberg.
Trollhättan. En vacker stad. Trollhättan. En vacker stad.
Filmtitel: S:t Elmos Fire Regissör: Joel Schumacher Filmår: 1985 Tillbaka i Göteborg, Frölunda såg vi S:t Elmos Fire. Köpte en smalbox med fyra amerikanska ungdomsfilmer från åttiotalet tid Filmtitel: S:t Elmos Fire Regissör: Joel Schumacher Filmår: 1985 Tillbaka i Göteborg, Frölunda såg vi S:t Elmos Fire. Köpte en smalbox med fyra amerikanska ungdomsfilmer från åttiotalet tid

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2017/7/26/