Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
15
21
22
24
25
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Fina lilla Iris! ❤️ Visste ni att när jag köpte Iris hade hon ett helt annat namn, nämligen Electra. Men när jag såg henne första gången på bild, så såg jag en Iris och inte en Electra Fina lilla Iris! ❤️ Visste ni att när jag köpte Iris hade hon ett helt annat namn, nämligen Electra. Men när jag såg henne första gången på bild, så såg jag en Iris och inte en Electra
Testade spela lite i The Isle eftersom jag saknar det spelet så mycket men jag orkade verkligen inte sitta uppe så pass länge. Efter bara 5-7 minuter loggade jag ut. Blöö alltså, vill kunna sit Testade spela lite i The Isle eftersom jag saknar det spelet så mycket men jag orkade verkligen inte sitta uppe så pass länge. Efter bara 5-7 minuter loggade jag ut. Blöö alltså, vill kunna sit
Det där med att inte spela funkade utmärkt! Prövade på en ny karta: The Grim Expanse för att kolla den liten. En stor ökenkarta med väldigt få vattenhål och gömställen, men det var väldig Det där med att inte spela funkade utmärkt! Prövade på en ny karta: The Grim Expanse för att kolla den liten. En stor ökenkarta med väldigt få vattenhål och gömställen, men det var väldig
Ett av de få vattenställen jag hittade, långt nere i ruinen! Ett av de få vattenställen jag hittade, långt nere i ruinen!
Broadcastar och ser om någon hörde mig för tydligen var det inte så svårt att lyssna efter dessa Puertasaurus. Broadcastar och ser om någon hörde mig för tydligen var det inte så svårt att lyssna efter dessa Puertasaurus.
En Giga hörde mig så jag följde efter den på avstånd tills jag hittade ett nytt vattenhål och blev så klart dödad av en Spino... -.- Idiot! En Giga hörde mig så jag följde efter den på avstånd tills jag hittade ett nytt vattenhål och blev så klart dödad av en Spino... -.- Idiot!
Brorsan tog studenten, woop woop! Brorsan tog studenten, woop woop!
Efterrätt var JOrdgubbscheesecake till efterätt! :) Efterrätt var JOrdgubbscheesecake till efterätt! :)
Knasen! :P Knasen! :P
Jag vet exakt hur du känner kompis! Ush för denna värmen! Jag vet exakt hur du känner kompis! Ush för denna värmen!
Iskaffe! Det är ändå för varmt för att dricka något varmt ändå så! Iskaffe! Det är ändå för varmt för att dricka något varmt ändå så!
En riktig kuddprinsessa! <3 En riktig kuddprinsessa! <3
Mammas söta lilla tjej! Jag undrar vad hon drömmer om? :P Mammas söta lilla tjej! Jag undrar vad hon drömmer om? :P
Vet ni hur skrämmande det är när man ser två köttätande dinosaurier lååångt där borta som kan döda en med ett hugg?? Läskigt x-'D Seriöst! Lyckades överleva och Progressa från Velocira Vet ni hur skrämmande det är när man ser två köttätande dinosaurier lååångt där borta som kan döda en med ett hugg?? Läskigt x-'D Seriöst! Lyckades överleva och Progressa från Velocira
Den där Allon gick RAKT förbi mig. Jag ligger där i busken och gömmer mig som den fegisen jag är, haha! Den där Allon gick RAKT förbi mig. Jag ligger där i busken och gömmer mig som den fegisen jag är, haha!
FörbaskadeT-Res tog min mat så jag gömde mig för den. Sen kom det en Carno och en gäng massa Utahraptors, Velociraptorer och andra små envisa små raptorer som bara skriker och aldrig kan HÅLLA FörbaskadeT-Res tog min mat så jag gömde mig för den. Sen kom det en Carno och en gäng massa Utahraptors, Velociraptorer och andra små envisa små raptorer som bara skriker och aldrig kan HÅLLA
Progressade sen till en Allo och eftersom den severn innehåller mycket gröna växter och bra gämställen så blev jag grön! Sneaky Sneaky! Progressade sen till en Allo och eftersom den severn innehåller mycket gröna växter och bra gämställen så blev jag grön! Sneaky Sneaky!
Hello Beautiful, looking goood I see! ;p Hello Beautiful, looking goood I see! ;p
. .
Efterrätten efter vår midsommarmiddag! Jordgubb och hallonpaj! :D <3 Efterrätten efter vår midsommarmiddag! Jordgubb och hallonpaj! :D <3
När Night Vision krånglar på The Isle, du ser inte alls mycket då, haha! När Night Vision krånglar på The Isle, du ser inte alls mycket då, haha!
Mamma beskyddar sina små! Mamma beskyddar sina små!
Familjefoto! <3 Familjefoto! <3
Världens bästa hund (och lillasyster så klart!) Världens bästa hund (och lillasyster så klart!)
Ute på äventyr i Pangea tillsammans med en stego (kompis) och en Shant! Ute på äventyr i Pangea tillsammans med en stego (kompis) och en Shant!

Loading more images...