Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

January 2017

. .
. .
. .
. .
. .
Kaos Kaos
Smileh! Smileh!
Fick hänga med Ying till jobbet en stund idag. Omg så coolt! Hon jobbar med cancerforskning.. O.O Fick hänga med Ying till jobbet en stund idag. Omg så coolt! Hon jobbar med cancerforskning.. O.O
Dagens bästa score.. :P Allmänt dålig dag för ITG. But it was fun anyways! Dagens bästa score.. :P Allmänt dålig dag för ITG. But it was fun anyways!
He has a face! He has a face!
Älsklingar <3 För att slippa vara så ensam Älsklingar <3 För att slippa vara så ensam
Fett nice att ha en fullt fungerande skrivare och skanner!!! Fett nice att ha en fullt fungerande skrivare och skanner!!!
Mysdag med bruv <3 Mysdag med bruv <3
Litet återfall på ryggskott idag alltså.. Faan jag orkar inte. Som tur är så var det bara väldigt litet men jag är så rädd att det ska hända igen ordentligt. Litet återfall på ryggskott idag alltså.. Faan jag orkar inte. Som tur är så var det bara väldigt litet men jag är så rädd att det ska hända igen ordentligt.
Aquaria med Kim idag! Satan vad det inte var värt det haha. Aquaria med Kim idag! Satan vad det inte var värt det haha.
"Uppochner-Maneter" "Uppochner-Maneter"
Klassikern Klassikern
Tuffing Tuffing
Haj! Haj!
Såna som vi fiskade på landet xD Såna som vi fiskade på landet xD
Tuffing Tuffing
Äcklig grej Äcklig grej
Favoriten! Formen gör att den inte kan simma ordentligt. Hahahaha nature what did you do? xD Favoriten! Formen gör att den inte kan simma ordentligt. Hahahaha nature what did you do? xD
Fint :3 Fint :3
Tog en sväng förbi Naturhistoriska också xD Mycket mer värt. Den traditionella galna apan. Tog en sväng förbi Naturhistoriska också xD Mycket mer värt. Den traditionella galna apan.

Loading more images...