Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2017

Ny quad! Ny quad!
Buddy! Buddy!
Yay <3 Yay <3
Yay <3 Yay <3
Höjning! Höjning!
Tusan! Så nära Tusan! Så nära
Broccolila.. heh Broccolila.. heh
Provar mina nya pennor. Not sure what to think tbh. Inte så bekväma att jobba med Provar mina nya pennor. Not sure what to think tbh. Inte så bekväma att jobba med
Smileeeey Smileeeey
Why would you propose if you're already married? Why would you propose if you're already married?
Knyt-session med Sara idag! Knyt-session med Sara idag!
Måste varit över 4 år sedan som jag senast ritade klart något på 2 sittningar... Jag blev nöjd iaf, den blev ju bra! Men nej, jag gillar inte dessa pennor. Kommer bättre överens med andra sort Måste varit över 4 år sedan som jag senast ritade klart något på 2 sittningar... Jag blev nöjd iaf, den blev ju bra! Men nej, jag gillar inte dessa pennor. Kommer bättre överens med andra sort
Hahaha jag dör. Blev så himla glad av den här bilden! Hahaha jag dör. Blev så himla glad av den här bilden!
Re-quad! Felt good Re-quad! Felt good
Damnit Damnit
JAG FATTAR INTE ATT JAG GJORDE DET! Provade denna för första gången för 11 mpnader sedan med en fail på 14%. Idag klarade jag den. Omg!!! <3 Svåraste låten jag någonsin klarat! JAG FATTAR INTE ATT JAG GJORDE DET! Provade denna för första gången för 11 mpnader sedan med en fail på 14%. Idag klarade jag den. Omg!!! <3 Svåraste låten jag någonsin klarat!
Yaay! Favorit! Yaay! Favorit!
Ny 13 ^^ Ny 13 ^^
Ny Quad <3 Ny Quad <3
Längesen jag tog mig igenom Expert 15 på datorn! Speciellt med doublestar! Längesen jag tog mig igenom Expert 15 på datorn! Speciellt med doublestar!
Omg jag hittade en gammal 25-öring, från 1953. Undra vad den är värd idag! Omg jag hittade en gammal 25-öring, från 1953. Undra vad den är värd idag!
Vet inte om jag någonsin upplevt känslor som går så här mycket fram och tillbaka förut. Jag är inte stabil atm känner jag. Vet ingenting. Har ingen aning om vad jag vill. Ingen aning om vad ja Vet inte om jag någonsin upplevt känslor som går så här mycket fram och tillbaka förut. Jag är inte stabil atm känner jag. Vet ingenting. Har ingen aning om vad jag vill. Ingen aning om vad ja
<3 <3
Har inte haft jeans på typ ett år. Har typ glömt hur nice det är att ha jeans lol. Har inte haft jeans på typ ett år. Har typ glömt hur nice det är att ha jeans lol.
Bästa träningskläderna! <3 För den bästa fucking ITG-dagen någonsin, I'd say. Bästa träningskläderna! <3 För den bästa fucking ITG-dagen någonsin, I'd say.

Loading more images...