Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

8 May 2017

Jag hittade gullvivor i min gräsmatta igår! Tyvärr kommer de ju försvinna när Nasi kommer. Tror dock jag ska parkera honom idag, de varnar ju för snöblask! Ha det gott! Jag hittade gullvivor i min gräsmatta igår! Tyvärr kommer de ju försvinna när Nasi kommer. Tror dock jag ska parkera honom idag, de varnar ju för snöblask! Ha det gott!
Dotter hämtade hem sin "JJ" igår. här är första mötet med "Spencer Ried" Dotter hämtade hem sin "JJ" igår. här är första mötet med "Spencer Ried"
Glad-post i lådan! Passade väldigt bra idag, blir snart galen på att ingen förstår vad som hände i fredagsnatt. Man har antecknat det som andnöd och inte andningstopp, är ju en milsvid skillna Glad-post i lådan! Passade väldigt bra idag, blir snart galen på att ingen förstår vad som hände i fredagsnatt. Man har antecknat det som andnöd och inte andningstopp, är ju en milsvid skillna
Sen kan ni få något att fundera på... Dotter hämtade ju hem en honkatt för att så småningom kunna skaffa kattungar. Men är detta verkligen en hona??? Har hon fått en transkatt?? Den är vet. Sen kan ni få något att fundera på... Dotter hämtade ju hem en honkatt för att så småningom kunna skaffa kattungar. Men är detta verkligen en hona??? Har hon fått en transkatt?? Den är vet.

Direct link:
http://dayviews.com/steypa/2017/5/8/