Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

6 February

Det var ju en härlig dag igår, några minusgrader för mycket men... underbart se solen. Städade ur badtunnan, det var lite kallt... ska värma vattnet lite idag, det var nästan -15 igår kväll. Det var ju en härlig dag igår, några minusgrader för mycket men... underbart se solen. Städade ur badtunnan, det var lite kallt... ska värma vattnet lite idag, det var nästan -15 igår kväll.
Nelly är första katten vi har som gärna sover på spisen efter jag eldat på morgon... hon ligger precis där röret går ut i skorsten, är väl varmast där Nelly är första katten vi har som gärna sover på spisen efter jag eldat på morgon... hon ligger precis där röret går ut i skorsten, är väl varmast där
Fick så fint kort och fint innehåll från Mozz/Eva idag. Nelly hade svårt hålla tassarna i styr :-) Fick så fint kort och fint innehåll från Mozz/Eva idag. Nelly hade svårt hålla tassarna i styr :-)

Direct link:
http://dayviews.com/steypa/2018/2/6/