Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
21
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Dagens naturbild. Det fanns jättemycket natur så jag vet inte varför det bara blev en bild. Dagens naturbild. Det fanns jättemycket natur så jag vet inte varför det bara blev en bild.
Yran bevakas. Yran bevakas.
Yran bevakas. Yran bevakas.
Om det var någon som tyckte jag var fåning tidigare när jag vägrade arbeta utan hel skärm för ansiktet. Om det var någon som tyckte jag var fåning tidigare när jag vägrade arbeta utan hel skärm för ansiktet.
Gunnars bil såg ut så här. Gunnars bil såg ut så här.
När jag hunnit så här långt berättade Daniel att svetsen hade slut på gas. När jag hunnit så här långt berättade Daniel att svetsen hade slut på gas.
Lite för många bitar följde med bort. Lite för många bitar följde med bort.
Om det ligger en ensam korv kvar på bordet så måste det väl vara för att människorna inte vill ha den? Om det ligger en ensam korv kvar på bordet så måste det väl vara för att människorna inte vill ha den?
Honskäller på oss ibland när vi beter oss konstigt, men egentligen är hon ganska gosig. Honskäller på oss ibland när vi beter oss konstigt, men egentligen är hon ganska gosig.
Norrbyns vakthund. Norrbyns vakthund.
Norrbyns vakthund. Norrbyns vakthund.
Umenatt. Umenatt.
På Sofiehem. På Sofiehem.
Jag undrade först på vilket sätt de var familjetoaletter, men ok då. Jag undrade först på vilket sätt de var familjetoaletter, men ok då.
Vi började med i Josefins tårta i god tid. Vi började med i Josefins tårta i god tid.
Tårtan behöver vaniljkräm. Tårtan behöver vaniljkräm.
Lila vaniljkräm. Lila vaniljkräm.
Bokstäverna till Josefins låda börjar se klara ut. Bokstäverna till Josefins låda börjar se klara ut.
Med tanke på hur det slutade sist jag försökte svetsa i regn känns det bättre med ett tält. Utan väggar. Det är viktigt. Med tanke på hur det slutade sist jag försökte svetsa i regn känns det bättre med ett tält. Utan väggar. Det är viktigt.
Det går egentligen inte att svetsa i regn, och det går egentligen inte att måla i regn heller.Det här kommer att hålla en liten stund, de är bättre än hur det var förut men inte mer än så. Det går egentligen inte att svetsa i regn, och det går egentligen inte att måla i regn heller.Det här kommer att hålla en liten stund, de är bättre än hur det var förut men inte mer än så.
Daniel ville också metallarbeta på ett fordon. Daniel ville också metallarbeta på ett fordon.
Sådär, Daniel har metallarbetat en hylla av en cykelkorg. Mycket fint. Sådär, Daniel har metallarbetat en hylla av en cykelkorg. Mycket fint.
Vi tänkte baka en födelsedagstårta. Vi tänkte baka en födelsedagstårta.
Ambitiös tårta. Ambitiös tårta.
Josefin fyller fem så vi satte på fem klumpar. Josefin fyller fem så vi satte på fem klumpar.

Loading more images...