Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

9 July 2018

Idag firar päronen bröllopsdag, gifte sig 1966. Tyvärr är det lite avslaget för Izor är inte hemma (veterinären har honom sedan i morse för tandvård, har sövt ner honom), hämtas nån gång Idag firar päronen bröllopsdag, gifte sig 1966. Tyvärr är det lite avslaget för Izor är inte hemma (veterinären har honom sedan i morse för tandvård, har sövt ner honom), hämtas nån gång
Ganska svalt... Ganska svalt...
Men så är klockan ganska lite Men så är klockan ganska lite
Selfie på hunden Selfie på hunden
Hos veterinären Hos veterinären
Vatten eller himmel? Vatten eller himmel?
Posten påstod att de inte kunnat lämna paketet - tja, de försökte inte ens ringa på dörren... Fick gå å hämta på närmaste ICA (som återupptagit paketutlämningen). Posten påstod att de inte kunnat lämna paketet - tja, de försökte inte ens ringa på dörren... Fick gå å hämta på närmaste ICA (som återupptagit paketutlämningen).
Hämtning av ett stycke groggy hund, som blivit av med tandsten och några tänder. Hämtning av ett stycke groggy hund, som blivit av med tandsten och några tänder.
Hemma igen Hemma igen
Vi var hemma runt 14:45, först vid 21:30 fick vi i honom lite mat och han gick ut och drack vatten. Vi var hemma runt 14:45, först vid 21:30 fick vi i honom lite mat och han gick ut och drack vatten.
Små små blommor Små små blommor
Hoppas att det här kan vara en slåttergräsfjäril Hoppas att det här kan vara en slåttergräsfjäril
Pizza med finskivad ölkorv (vitlökssmak), mozzarellabollar, riven ost, pizzakrydda och tomatpuré. Färdig pajdeg användes. Pizza med finskivad ölkorv (vitlökssmak), mozzarellabollar, riven ost, pizzakrydda och tomatpuré. Färdig pajdeg användes.
Kompis hittad på kvällskvisten Kompis hittad på kvällskvisten

Direct link:
http://dayviews.com/sussisus/2018/7/9/