Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
6
29
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

1 December 2016

Klockan är 05.34. Det är + 1.0. I dag är vi uppe extra tidigt. Klockan är 05.34. Det är + 1.0. I dag är vi uppe extra tidigt.
I natt övernattar jag i Visby. I morgon ger jag mig ut på resa igen. Maken är redan i Göteborg med några av sina elever. De har deltagit i en tävling, utlyst av Skolve I natt övernattar jag i Visby. I morgon ger jag mig ut på resa igen. Maken är redan i Göteborg med några av sina elever. De har deltagit i en tävling, utlyst av Skolve
Nu är det julstämning bland ruinerna. Nu är det julstämning bland ruinerna.
St. Nicholaus ruin St. Nicholaus ruin
Nu är det också julstämning vid biskopsgården. Nu är det också julstämning vid biskopsgården.
Jag tar in på hotell i natt. Det är lite pensionatsstämning här. Jag tar in på hotell i natt. Det är lite pensionatsstämning här.
Det är lite gulligt med adventsljusstake och kaktus i fönstret. Det är lite gulligt med adventsljusstake och kaktus i fönstret.
Och karameller på rummet gillar jag. Och karameller på rummet gillar jag.
Jag går ut i staden en sväng för att få mig något att äta. Jag går ut i staden en sväng för att få mig något att äta.
Jag går upp mot Stora Torget för att se om de har fått dit en julgran där till andra advent i alla fall. Jag går upp mot Stora Torget för att se om de har fått dit en julgran där till andra advent i alla fall.
Och det har dom. Jag hade tänkt mig stekt strömming på lilla Bakfickan, där vi inte ätit på jättelänge, men där var det fullt. Det blir en usel hamburgare och en dyr alkoholfri öl vid ett av Och det har dom. Jag hade tänkt mig stekt strömming på lilla Bakfickan, där vi inte ätit på jättelänge, men där var det fullt. Det blir en usel hamburgare och en dyr alkoholfri öl vid ett av
Konstmuseets väggar är som en tavla. Konstmuseets väggar är som en tavla.
Konstmuseets väggar är som en tavla. Men nu går jag hem och lägger mig i pensionatsrummet. I morgon ska jag upp tidigt. Konstmuseets väggar är som en tavla. Men nu går jag hem och lägger mig i pensionatsrummet. I morgon ska jag upp tidigt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2016/12/1/