Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
6
29
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

2 December 2016

Godmorgon Visby. Klockan är 06.16 och jag är redo för att gå ner i frukostmatsalen och göra matsäck. Snart väntar taxin som ska ta mig till båten. Godmorgon Visby. Klockan är 06.16 och jag är redo för att gå ner i frukostmatsalen och göra matsäck. Snart väntar taxin som ska ta mig till båten.
Frukosten på det här hotellet ser ovanligt bra ut. Men ingen lax så klart. Frukosten på det här hotellet ser ovanligt bra ut. Men ingen lax så klart.
Lustigt att många enklare hotell satsar på trevliga frukostar med lite omsorg, gott bröd och något lite extra på frukostbuffén. För min del får jag g&oum Lustigt att många enklare hotell satsar på trevliga frukostar med lite omsorg, gott bröd och något lite extra på frukostbuffén. För min del får jag g&oum
I dag blir det hotellfrukost på båten. I dag blir det hotellfrukost på båten.
På Centralen, platsen där allting slutar och börjar, är det julmarknad. Juldekorationerna får bara två stjärnor med ett plus för att belysningen är inte På Centralen, platsen där allting slutar och börjar, är det julmarknad. Juldekorationerna får bara två stjärnor med ett plus för att belysningen är inte
Man undrar lite hur arkitekterna som skapade toaletterna på Cityterminalen och Centralen tänkte. På Cityterminalen är det minimalistisk design i betong, rostfritt och 70-talsgult Man undrar lite hur arkitekterna som skapade toaletterna på Cityterminalen och Centralen tänkte. På Cityterminalen är det minimalistisk design i betong, rostfritt och 70-talsgult
Det blir lätt en bok för mycket. Det blir lätt en bok för mycket.
Mot Norrköping. Det är skönt att åka långsamtåg ibland. Mot Norrköping. Det är skönt att åka långsamtåg ibland.
Framme i Norrköping blir jag mött av Dottern. I dag blir det inte fredagsfika på Pluras stamfik Broadway. Framme i Norrköping blir jag mött av Dottern. I dag blir det inte fredagsfika på Pluras stamfik Broadway.
Nej, vi köpet fikabröd och går hem till Modern och det lilla Barnet, som råkar vara lite sjuk och febrig i dag. Nej, vi köpet fikabröd och går hem till Modern och det lilla Barnet, som råkar vara lite sjuk och febrig i dag.
Men när vi kommer blir han strax lite gladare och piggare. Men när vi kommer blir han strax lite gladare och piggare.
Nu säger vi hejdå till Barnet och går hem till Sixten. Nu säger vi hejdå till Barnet och går hem till Sixten.
Äntligen blir det pizza. Och så upptäcker jag att jag glömt att lämna tillbaka nyckelkorten till hotellet där jag sov i natt. Äntligen blir det pizza. Och så upptäcker jag att jag glömt att lämna tillbaka nyckelkorten till hotellet där jag sov i natt.
Ikväll blir det bästa tv-underhållningen. "På spåret" har börjat en ny säsong. Äntligen! Ikväll blir det bästa tv-underhållningen. "På spåret" har börjat en ny säsong. Äntligen!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2016/12/2/