Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
6
29
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

4 December 2016

Godmorgon Norrköping! I dag är det dimmigt. Temperaturen ligger strax över nollan. Godmorgon Norrköping! I dag är det dimmigt. Temperaturen ligger strax över nollan.
Kisse gillar inte att jag nu ska ta hans resväska alldeles strax. Nu ska jag packa. Kisse gillar inte att jag nu ska ta hans resväska alldeles strax. Nu ska jag packa.
Ny får han ta tillbaka sin kartong som favoritplats igen. Ny får han ta tillbaka sin kartong som favoritplats igen.
Vi går ner till Arbetets Museum och det är bara att konstatera att bygget i Strömmen inte är särskilt snyggt i hop med den övriga miljön. Vi går ner till Arbetets Museum och det är bara att konstatera att bygget i Strömmen inte är särskilt snyggt i hop med den övriga miljön.
Det hade ju kunnat vara enkelt att knyta i hop modern arkitektur med 100-åriga industribyggnader bara genom färgen. Det hade ju kunnat vara enkelt att knyta i hop modern arkitektur med 100-åriga industribyggnader bara genom färgen.
Och så har vi ju den 5:e skorstenen som inte har lika mycket space längre. Det retar jag mig ju alltid på. Och så har vi ju den 5:e skorstenen som inte har lika mycket space längre. Det retar jag mig ju alltid på.
Dom bygger överallt här i Industrilandskapet. Dom bygger överallt här i Industrilandskapet.
Vi går in på museet. Jag vill shoppa lite i butiken. Vi går in på museet. Jag vill shoppa lite i butiken.
Sedan hade vi tänkt äta en prisvärd asiatisk buffé på "Golden Bangkok". Men det verkade stängt/ vi såg inte skylten längs Drottningatan. Istä Sedan hade vi tänkt äta en prisvärd asiatisk buffé på "Golden Bangkok". Men det verkade stängt/ vi såg inte skylten längs Drottningatan. Istä
Mot Stockholm med långsamtåget. Mot Stockholm med långsamtåget.
Nu för tiden är det bara Bra-flyg i Sverige, tycks det. De flyger från Arlanda till Visby för SAS och från Bromma för Sverigeflyg (där Gotlandsflyg en gång i Nu för tiden är det bara Bra-flyg i Sverige, tycks det. De flyger från Arlanda till Visby för SAS och från Bromma för Sverigeflyg (där Gotlandsflyg en gång i
Det blir sushi på flygplatsen i kväll. Det är den enda mat här som är i närheten av "prisvärt", om man bortser från en korv på Pressbyrå Det blir sushi på flygplatsen i kväll. Det är den enda mat här som är i närheten av "prisvärt", om man bortser från en korv på Pressbyrå

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2016/12/4/