Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
6
29
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

8 December 2016

Det regnar, blåser och det är +8,6. Är det våren som äntligen har kommit? Nej, det är advent och tiden är ur led. Klockan är 05.56 och om en timme åker Maken och jag till jobbet. Det regnar, blåser och det är +8,6. Är det våren som äntligen har kommit? Nej, det är advent och tiden är ur led. Klockan är 05.56 och om en timme åker Maken och jag till jobbet.
Det blir ärtsoppa hos Mamma i kväll. Det blir ärtsoppa hos Mamma i kväll.
Mamma har mormors kofta på sig. Mamma själv blir allt mer lik mormor. Och faktiskt också allt mer lik mormors mamma. Mamma har mormors kofta på sig. Mamma själv blir allt mer lik mormor. Och faktiskt också allt mer lik mormors mamma.
Odlingssäsongen är snart i gång igen. Det är nästan bara i december som är fri från att tänka på trädgård. I dag kom en ny frökatalog från Åke Truedssons Tomatklubb. Odlingssäsongen är snart i gång igen. Det är nästan bara i december som är fri från att tänka på trädgård. I dag kom en ny frökatalog från Åke Truedssons Tomatklubb.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2016/12/8/