Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
6
29
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

9 December 2016

Shit the same. Det här var i går, men det hade kunnat vara i dag. Lika mörkt, lika fuktigt, lika varmt. Jag glömde ta en morgonbild. Shit the same. Det här var i går, men det hade kunnat vara i dag. Lika mörkt, lika fuktigt, lika varmt. Jag glömde ta en morgonbild.
Idag är jag på utbildning om HBTQ, normer, livsvillkor och bemötande. Det är riktigt jätteintressant. Idag är jag på utbildning om HBTQ, normer, livsvillkor och bemötande. Det är riktigt jätteintressant.
Idag är det solsken och blå himmel i Visby. Idag är det solsken och blå himmel i Visby.
Efter en rejäl handel på Willys efter jobbet åker vi ut till Roma och vår favoritskoaffär. Här finns alla märkesskor som inte finns i Visby till priser som bara finns på nätet. Efter en rejäl handel på Willys efter jobbet åker vi ut till Roma och vår favoritskoaffär. Här finns alla märkesskor som inte finns i Visby till priser som bara finns på nätet.
Det blir så klart pizza i kväll. På hemvägen åker vi förbi Slite och Hector, ni vet han som sägs ha för lite ost på pizzan. I dag var det dock mer ost än sist. Det blir så klart pizza i kväll. På hemvägen åker vi förbi Slite och Hector, ni vet han som sägs ha för lite ost på pizzan. I dag var det dock mer ost än sist.
Gösta och Torsten är alltid hungriga nu för tiden. Gösta är inte nöjd. Han vill ha pizza. Gösta och Torsten är alltid hungriga nu för tiden. Gösta är inte nöjd. Han vill ha pizza.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2016/12/9/