Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

January 2017

Klockan är 00.02. Vi skålar för det nya året! Klockan är 00.02. Vi skålar för det nya året!
Ja, så blev det ett nytt år sådär helt plötsligt. Nu har det blivit den 1 Januari medan vi tittat på fyrverkerier. Ja, så blev det ett nytt år sådär helt plötsligt. Nu har det blivit den 1 Januari medan vi tittat på fyrverkerier.
Klockan är 02,15. Släktforskaren och Konstnären har åkt hem. Maken och jag har druckit upp bubbelvattnet och diskat och plockat i ordning. Det har slutat smälla. Nu börjar katterna bli lite lugn Klockan är 02,15. Släktforskaren och Konstnären har åkt hem. Maken och jag har druckit upp bubbelvattnet och diskat och plockat i ordning. Det har slutat smälla. Nu börjar katterna bli lite lugn
Klockan är 10.18. Vi har sovit länge. Det är grått och årets första dag bjuder på fukt och +3. Klockan är 10.18. Vi har sovit länge. Det är grått och årets första dag bjuder på fukt och +3.
Båda katterna blev rätt störda på oordingen i går. Alla smällare och dessutom kan Torsten vara rädd för främmande män, speciellt om dom har något i händerna. Gösta föll tillbaka till ett Båda katterna blev rätt störda på oordingen i går. Alla smällare och dessutom kan Torsten vara rädd för främmande män, speciellt om dom har något i händerna. Gösta föll tillbaka till ett
Den andra beteendestörda katten bet sönder lysdioderna på den nya fina julgransbelysningen så den tändes inte när det blev mörkt. När han var liten kunde han tugga på leksaker som han sedan f Den andra beteendestörda katten bet sönder lysdioderna på den nya fina julgransbelysningen så den tändes inte när det blev mörkt. När han var liten kunde han tugga på leksaker som han sedan f
Traditionsenligt äter vi rökt lax och dillstuvad potatis till middag. Traditionsenligt äter vi rökt lax och dillstuvad potatis till middag.
Jag inreder min nya almanacka. I den får jag inte plats med alla anteckningar som jag behöver ha. T.ex. hur man gör när man av misstag zoomat upp sin Fåne, så man inte kan zooma tillbaka, utan a Jag inreder min nya almanacka. I den får jag inte plats med alla anteckningar som jag behöver ha. T.ex. hur man gör när man av misstag zoomat upp sin Fåne, så man inte kan zooma tillbaka, utan a
Torsten börjar slappna av efter nyårsaftonen, men är väldigt trött. Torsten börjar slappna av efter nyårsaftonen, men är väldigt trött.
Vi tar och delar på den sista glöggen. Det blir en halv kopp var. Vi tar och delar på den sista glöggen. Det blir en halv kopp var.
Då var det dags att gå upp och ge sig ut i mörkret. Klockan är 05.35 och jag är redo för årets första arbetsdag. Det är runt nollan, vått och snöblaskigt. Då var det dags att gå upp och ge sig ut i mörkret. Klockan är 05.35 och jag är redo för årets första arbetsdag. Det är runt nollan, vått och snöblaskigt.
Jag överlever denna dag också. När jag kommer hem har Maken gjort långkål och bräckt det sista av julskinkan. Jag överlever denna dag också. När jag kommer hem har Maken gjort långkål och bräckt det sista av julskinkan.
Klockan är 05.43 och det är -2. Det ligger lite vitt på marken. Maken har fortfarande lov och jag måste åka buss till stan. Klockan är 05.43 och det är -2. Det ligger lite vitt på marken. Maken har fortfarande lov och jag måste åka buss till stan.
Ute vid vägen är det rätt mörkt. Ute vid vägen är det rätt mörkt.
I dag hade vi besiktning av huset av Anticimex som kollade igenom allt och föreslog skadeförebyggande åtgärder. Vårt hus är i strålande skick, men han rekommenderade fler brandvarnare. Och han I dag hade vi besiktning av huset av Anticimex som kollade igenom allt och föreslog skadeförebyggande åtgärder. Vårt hus är i strålande skick, men han rekommenderade fler brandvarnare. Och han
Tur att hormonerna har kommit. Jag pluggar in dem direkt i eluttaget i köket och hoppas att dom biter på Torsten. Nu ska det spridas må-bra-hormoner i farstu och kök, den plats han oftast blir mes Tur att hormonerna har kommit. Jag pluggar in dem direkt i eluttaget i köket och hoppas att dom biter på Torsten. Nu ska det spridas må-bra-hormoner i farstu och kök, den plats han oftast blir mes
Då är snöstormen över oss. Jag har känt av ovädret i kroppen hela veckan och nu har jag uppseglande migrän på gång ovanpå det. Maken slipper köra mig i till bussen i vindbyar upp mot 31m/se Då är snöstormen över oss. Jag har känt av ovädret i kroppen hela veckan och nu har jag uppseglande migrän på gång ovanpå det. Maken slipper köra mig i till bussen i vindbyar upp mot 31m/se
Det är inte konstigt att min väderkänslig kropp reagerar på ovädret. Det är ett kraftigt lågtryckdet, faktiskt det kraftigaste jag sett sedan jag skaffade en barometer för några år sedan. Nu Det är inte konstigt att min väderkänslig kropp reagerar på ovädret. Det är ett kraftigt lågtryckdet, faktiskt det kraftigaste jag sett sedan jag skaffade en barometer för några år sedan. Nu
Det är Trettondagsafton. Klockan är 08.07. Det är -8,2. Kallast i vinter. Men inte ska man klaga. Någonstans uppe de nordliga delarna såg jag temperaturer på -38. Det blåser 8 i medelvinten och Det är Trettondagsafton. Klockan är 08.07. Det är -8,2. Kallast i vinter. Men inte ska man klaga. Någonstans uppe de nordliga delarna såg jag temperaturer på -38. Det blåser 8 i medelvinten och
Men först äter jag den absolut sista skinkmackan för den här julen. Men först äter jag den absolut sista skinkmackan för den här julen.
I skydd av rullgardinen studerar Gösta fåglar. Vad annat kan man göra om man är katt i dag? I skydd av rullgardinen studerar Gösta fåglar. Vad annat kan man göra om man är katt i dag?
På trettondagen brukar jag göra slut med julen. Nu har de där dagarna när jag får separationsångest för att skiljas från de fina adventsljusstakarna kommit. På trettondagen brukar jag göra slut med julen. Nu har de där dagarna när jag får separationsångest för att skiljas från de fina adventsljusstakarna kommit.
Och jag har separationsångest för att skiljas från de fina adventsstjärnorna. Så jag bestämmer mig för att göra slut på söndag, inte i morgon. Och jag har separationsångest för att skiljas från de fina adventsstjärnorna. Så jag bestämmer mig för att göra slut på söndag, inte i morgon.
Men Maken tycker att granen kan få vara kvar till nästa helg. Det är väl Tjugondag Knut då? Den får vara kvar med sina två julgransbelysningar varav en är sönderbiten. Men Maken tycker att granen kan få vara kvar till nästa helg. Det är väl Tjugondag Knut då? Den får vara kvar med sina två julgransbelysningar varav en är sönderbiten.
Trettondagen. Klockan är 08.58. Det är -10,8. Det är alldeles för kallt. Trettondagen. Klockan är 08.58. Det är -10,8. Det är alldeles för kallt.

Loading more images...