Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

1 January 2017

Klockan är 00.02. Vi skålar för det nya året! Klockan är 00.02. Vi skålar för det nya året!
Ja, så blev det ett nytt år sådär helt plötsligt. Nu har det blivit den 1 Januari medan vi tittat på fyrverkerier. Ja, så blev det ett nytt år sådär helt plötsligt. Nu har det blivit den 1 Januari medan vi tittat på fyrverkerier.
Klockan är 02,15. Släktforskaren och Konstnären har åkt hem. Maken och jag har druckit upp bubbelvattnet och diskat och plockat i ordning. Det har slutat smälla. Nu börjar katterna bli lite lugn Klockan är 02,15. Släktforskaren och Konstnären har åkt hem. Maken och jag har druckit upp bubbelvattnet och diskat och plockat i ordning. Det har slutat smälla. Nu börjar katterna bli lite lugn
Klockan är 10.18. Vi har sovit länge. Det är grått och årets första dag bjuder på fukt och +3. Klockan är 10.18. Vi har sovit länge. Det är grått och årets första dag bjuder på fukt och +3.
Båda katterna blev rätt störda på oordingen i går. Alla smällare och dessutom kan Torsten vara rädd för främmande män, speciellt om dom har något i händerna. Gösta föll tillbaka till ett Båda katterna blev rätt störda på oordingen i går. Alla smällare och dessutom kan Torsten vara rädd för främmande män, speciellt om dom har något i händerna. Gösta föll tillbaka till ett
Den andra beteendestörda katten bet sönder lysdioderna på den nya fina julgransbelysningen så den tändes inte när det blev mörkt. När han var liten kunde han tugga på leksaker som han sedan f Den andra beteendestörda katten bet sönder lysdioderna på den nya fina julgransbelysningen så den tändes inte när det blev mörkt. När han var liten kunde han tugga på leksaker som han sedan f
Traditionsenligt äter vi rökt lax och dillstuvad potatis till middag. Traditionsenligt äter vi rökt lax och dillstuvad potatis till middag.
Jag inreder min nya almanacka. I den får jag inte plats med alla anteckningar som jag behöver ha. T.ex. hur man gör när man av misstag zoomat upp sin Fåne, så man inte kan zooma tillbaka, utan a Jag inreder min nya almanacka. I den får jag inte plats med alla anteckningar som jag behöver ha. T.ex. hur man gör när man av misstag zoomat upp sin Fåne, så man inte kan zooma tillbaka, utan a
Torsten börjar slappna av efter nyårsaftonen, men är väldigt trött. Torsten börjar slappna av efter nyårsaftonen, men är väldigt trött.
Vi tar och delar på den sista glöggen. Det blir en halv kopp var. Vi tar och delar på den sista glöggen. Det blir en halv kopp var.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/1/1/