Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

5 January 2017

Det är Trettondagsafton. Klockan är 08.07. Det är -8,2. Kallast i vinter. Men inte ska man klaga. Någonstans uppe de nordliga delarna såg jag temperaturer på -38. Det blåser 8 i medelvinten och Det är Trettondagsafton. Klockan är 08.07. Det är -8,2. Kallast i vinter. Men inte ska man klaga. Någonstans uppe de nordliga delarna såg jag temperaturer på -38. Det blåser 8 i medelvinten och
Men först äter jag den absolut sista skinkmackan för den här julen. Men först äter jag den absolut sista skinkmackan för den här julen.
I skydd av rullgardinen studerar Gösta fåglar. Vad annat kan man göra om man är katt i dag? I skydd av rullgardinen studerar Gösta fåglar. Vad annat kan man göra om man är katt i dag?
På trettondagen brukar jag göra slut med julen. Nu har de där dagarna när jag får separationsångest för att skiljas från de fina adventsljusstakarna kommit. På trettondagen brukar jag göra slut med julen. Nu har de där dagarna när jag får separationsångest för att skiljas från de fina adventsljusstakarna kommit.
Och jag har separationsångest för att skiljas från de fina adventsstjärnorna. Så jag bestämmer mig för att göra slut på söndag, inte i morgon. Och jag har separationsångest för att skiljas från de fina adventsstjärnorna. Så jag bestämmer mig för att göra slut på söndag, inte i morgon.
Men Maken tycker att granen kan få vara kvar till nästa helg. Det är väl Tjugondag Knut då? Den får vara kvar med sina två julgransbelysningar varav en är sönderbiten. Men Maken tycker att granen kan få vara kvar till nästa helg. Det är väl Tjugondag Knut då? Den får vara kvar med sina två julgransbelysningar varav en är sönderbiten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/1/5/