Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
10
26
30
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

7 January 2017

Klockan är 09.45 och det snöar lite lätt. Det är bara -3,2. Nu går vi mot varmare tider. Klockan är 09.45 och det snöar lite lätt. Det är bara -3,2. Nu går vi mot varmare tider.
Jag tänder änglaspelet för sista gången. Jag tänder änglaspelet för sista gången.
Nu när de första röda amaryllisarna börjas säga ajö blommar nu en riktigt svart-röd och gigantisk amaryllis. Magnum heter den så klart. Nu när de första röda amaryllisarna börjas säga ajö blommar nu en riktigt svart-röd och gigantisk amaryllis. Magnum heter den så klart.
I kväll blir det ett knytkalas. Vi firar en 50-åring, som fyllde för ett bra tag sedan med en träningsvandring i skogen, inför kommande resa till Spanien för att gå pilgrimsvandring till Santia I kväll blir det ett knytkalas. Vi firar en 50-åring, som fyllde för ett bra tag sedan med en träningsvandring i skogen, inför kommande resa till Spanien för att gå pilgrimsvandring till Santia
Och alla har med sig en rad goda rätter till knyt-buffén. Och alla har med sig en rad goda rätter till knyt-buffén.
Allt är jättegott, så klart. Det är alltid roligt att smaka på alla andras mat. Allt är jättegott, så klart. Det är alltid roligt att smaka på alla andras mat.
Det blev en trevlig kväll. Det blev en trevlig kväll.
Det blev en trevlig kväll. Det blev en trevlig kväll.
Det blev en trevlig kväll. Det blev en trevlig kväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/1/7/