Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

1 October 2017

Ännu en sovmorgon. Ännu en sovmorgon.
Det kommer att bli en fin dag i dag också även om den blir blåsigare. Det väntas skapliga eftermiddagstemperaturer idag. Det kommer att bli en fin dag i dag också även om den blir blåsigare. Det väntas skapliga eftermiddagstemperaturer idag.
Det blir en trädgårdsdag i dag. Jag kan t.o.m ha de korta arbetsbyxorna och bara en skjorta på mig i dag. Det blir en trädgårdsdag i dag. Jag kan t.o.m ha de korta arbetsbyxorna och bara en skjorta på mig i dag.
Jag har köpt mera höstplantor till krukorna på verandan. Nästa år när jag är fattigpensionär, kanske jag bara har råd med några halvviskande cyklamen från Coop i Lärbro. Nu gäller det att Jag har köpt mera höstplantor till krukorna på verandan. Nästa år när jag är fattigpensionär, kanske jag bara har råd med några halvviskande cyklamen från Coop i Lärbro. Nu gäller det att
Nu är det slut på sommaren. Tivolit har åkt hem och tivolibelysningen på verandan åker ner. Nu är det slut på sommaren. Tivolit har åkt hem och tivolibelysningen på verandan åker ner.
Vi tycker ju att det inte gick så bra för squashar och pumpor i år. Men en och annan Blue Hubbard får vi. Vi tycker ju att det inte gick så bra för squashar och pumpor i år. Men en och annan Blue Hubbard får vi.
Nej, så dåligt gick det inte för vintersquashen och pumporna som vi trodde. Nej, så dåligt gick det inte för vintersquashen och pumporna som vi trodde.
Krassen blommar om för säkert tredje gången och pelargonen från Karl-Johansoarken i Norrköping håller fortfarande stilen. Krassen blommar om för säkert tredje gången och pelargonen från Karl-Johansoarken i Norrköping håller fortfarande stilen.
Årets roukie är Daggsalvian. Den håller stilen hela sommaren och håller fortfarande stilen nör den börjar vissna. Styva stjälkar som står pall för blåsten, friskt, grönt bladverk hela somma Årets roukie är Daggsalvian. Den håller stilen hela sommaren och håller fortfarande stilen nör den börjar vissna. Styva stjälkar som står pall för blåsten, friskt, grönt bladverk hela somma
Nu är oktoberastern i sitt esse. Nu är oktoberastern i sitt esse.
Den enfärgade lampslingan är på plats och höstväxtwrna är planterade. Den enfärgade lampslingan är på plats och höstväxtwrna är planterade.
I dag blir det levergryta, brysselkål och potatismos till middag. Här har vi ännu inte fått någon brysselkål, men vem kan motstå brysselkål även om den är från Holland? I dag blir det levergryta, brysselkål och potatismos till middag. Här har vi ännu inte fått någon brysselkål, men vem kan motstå brysselkål även om den är från Holland?
Makens skördat persilja som ska frysas in. Makens skördat persilja som ska frysas in.
Det blir massor av hackad persilja att lägga i förråden. Det blir massor av hackad persilja att lägga i förråden.
Jag skördar de sista långsmala paprikorna och lägger dom i en torkolla. Jag skördar de sista långsmala paprikorna och lägger dom i en torkolla.
Och jag gör likaså med de sista chilisarna. Nu är det i princip slutkördat i växthuset. Och jag gör likaså med de sista chilisarna. Nu är det i princip slutkördat i växthuset.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/10/1/