Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

2 October 2017

Det blir en mulen dag i dag, trots högtrycket. Det blir en mulen dag i dag, trots högtrycket.
Klockan är 05.51. Det är måndag igen och en helg kan läggas till handlingarna. Det är svart som i en säck. Frågan är om jag ska ta mig i kragen och ringa Gatukontoret och få gatlyktan lagad. Klockan är 05.51. Det är måndag igen och en helg kan läggas till handlingarna. Det är svart som i en säck. Frågan är om jag ska ta mig i kragen och ringa Gatukontoret och få gatlyktan lagad.
I dag blir det blåsigt och det väntas regn framåt kvällen. Då nås vi av det kraftiga regnområdet som kommer västerifrån. I dag blir det blåsigt och det väntas regn framåt kvällen. Då nås vi av det kraftiga regnområdet som kommer västerifrån.
Jag börjar dagen med ett besök på ögonmottagningen på Lasarettet. I våras upptäcktes att jag har för högt tryck i högra ögat. Jag har länge varit kontrollpatient och regelbundet kollat ög Jag börjar dagen med ett besök på ögonmottagningen på Lasarettet. I våras upptäcktes att jag har för högt tryck i högra ögat. Jag har länge varit kontrollpatient och regelbundet kollat ög
Efter jobbet går jag ner till Stora Torget för att klippa mig. Där ligger Knäcken utanför Torgkassen. Efter jobbet går jag ner till Stora Torget för att klippa mig. Där ligger Knäcken utanför Torgkassen.
När vi åker hem igen har vinden tilltagit. När vi åker hem igen har vinden tilltagit.
Och det har börjar regna. Och det har börjar regna.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/10/2/