Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

4 October 2017

Det är svart och mörkt.Gatlyktan lyser inte och klockan är 05.25. Det är Kanelbullens dag i dag. Det är svart och mörkt.Gatlyktan lyser inte och klockan är 05.25. Det är Kanelbullens dag i dag.
Det spås lite halvmulet nu och blåsigare frampå dagen, men jag tror att dom har fel. Det är mulet. Det kommer att bli en mörk och molnig dag i dag. Det spås lite halvmulet nu och blåsigare frampå dagen, men jag tror att dom har fel. Det är mulet. Det kommer att bli en mörk och molnig dag i dag.
I dag åker jag med jobbet till Hemse. Det är Hemse Stortorgdag och en av årets största begivenheter på Sudret. I dag åker jag med jobbet till Hemse. Det är Hemse Stortorgdag och en av årets största begivenheter på Sudret.
Men det är sjukt blåsigt. Men det är sjukt blåsigt.
Och det är överraskade lite folk, fast det är sent på förmiddagen. Traditionellt håller skolorna stängt på Sudret på Hemse Stortorgdag, men i år får dom inte lov att vara lediga för den ny Och det är överraskade lite folk, fast det är sent på förmiddagen. Traditionellt håller skolorna stängt på Sudret på Hemse Stortorgdag, men i år får dom inte lov att vara lediga för den ny
Men det säljs kokosbollar och chokladtoppar i vanlig ordning Men det säljs kokosbollar och chokladtoppar i vanlig ordning
Och Bo-Göran är här också. Och Bo-Göran är här också.
Mirakeltrasornas tid är inte heller förbi. Mirakeltrasornas tid är inte heller förbi.
Vi kan äta traditionsenliga kroppkakor till lunch också. Vi kan äta traditionsenliga kroppkakor till lunch också.
Plötsligt i folkvimlet kommer det fram en ung kvinna med piercing och chihuahua med nithalsband och säger till mig: - Va snygg du är! - Va!!? säger jag. - Du är snygg! Tantsnygg! - Oj! Tack så m Plötsligt i folkvimlet kommer det fram en ung kvinna med piercing och chihuahua med nithalsband och säger till mig: - Va snygg du är! - Va!!? säger jag. - Du är snygg! Tantsnygg! - Oj! Tack så m
Jag köper tunnbröd från Åsele. Jag köper tunnbröd från Åsele.
Hundarna får gå på Stortorgdagen i allafall. Hundarna får gå på Stortorgdagen i allafall.
Efter lunch tjocknar det till med folk i allafall. Det börjar se ut som det brukar göra. Efter lunch tjocknar det till med folk i allafall. Det börjar se ut som det brukar göra.
Men det är ingen fart på Tivolinöjena. Men det är ingen fart på Tivolinöjena.
Och kanelbullarna har tagit slut. Och kanelbullarna har tagit slut.
Men jag får ändå en kopp kaffe och en kokosboll. Men jag får ändå en kopp kaffe och en kokosboll.
Så är dagen i Hemse slut och vi åker tillbaka till Visby. Det blåser som tusan. Så är dagen i Hemse slut och vi åker tillbaka till Visby. Det blåser som tusan.
Själv blir jag kvar i stan i kväll och går och sjunger i feelgood-kören. Maken ska jobba över. Det blir reamat på Donken den här onsdagen också. Med det blir i alla fall vegetariskt. Själv blir jag kvar i stan i kväll och går och sjunger i feelgood-kören. Maken ska jobba över. Det blir reamat på Donken den här onsdagen också. Med det blir i alla fall vegetariskt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/10/4/