Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

5 October 2017

Klockan är 05.45. I natt har det regnat en del. Det är mörkt och blött. Klockan är 05.45. I natt har det regnat en del. Det är mörkt och blött.
Det blir kallare. +9 säger Sjöräddningen. Det är mulet, men det ska klarna upp framåt eftermiddagen. Det blir kallare. +9 säger Sjöräddningen. Det är mulet, men det ska klarna upp framåt eftermiddagen.
Och vår termometer säger +7,2 Och vår termometer säger +7,2
Vi åker till jobbet. Vi åker till jobbet.
I dag prövar vi något nytt. Jag har gått med i en FB-grupp som kallas Reko-Ring. https://www.facebook.com/groups/1735511583418096/ Det finns lite varstans i Sverige och är ett sätt för lokala ma I dag prövar vi något nytt. Jag har gått med i en FB-grupp som kallas Reko-Ring. https://www.facebook.com/groups/1735511583418096/ Det finns lite varstans i Sverige och är ett sätt för lokala ma
I vår grönsakskasse fanns detta i absolut toppkvalitet. I vår grönsakskasse fanns detta i absolut toppkvalitet.
Vi åker från stan. Vi åker från stan.
Det är fantastiska färger på himlen i kväll. Och hade vi kört åt andra hållet hade det varit helt sanslöst rött och orange. Nu får vi nöja oss med rosa, ljusblått och grålila. Det är fantastiska färger på himlen i kväll. Och hade vi kört åt andra hållet hade det varit helt sanslöst rött och orange. Nu får vi nöja oss med rosa, ljusblått och grålila.
När jag var liten hade min mormor och morfar en brun glasburk med Apotekets rosa etikett med text skrivet på skivmaskin. Det var kådsalva. Det var en universalsalva som användes till allt. Jag bru När jag var liten hade min mormor och morfar en brun glasburk med Apotekets rosa etikett med text skrivet på skivmaskin. Det var kådsalva. Det var en universalsalva som användes till allt. Jag bru

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/10/5/