Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

7 October 2017

Godmorgon. Det är en grå morgon. Klockan är 09.54. Vi har latat oss i dag. Godmorgon. Det är en grå morgon. Klockan är 09.54. Vi har latat oss i dag.
Det är skapliga temperaturer. +11 är helt okej. Det är skapliga temperaturer. +11 är helt okej.
I dag bjuder Mamma på lunch i Slite. I dag bjuder Mamma på lunch i Slite.
Vi får en slags currysoppa, som Mamma gör i bland. Ris, tomater, lök och äpple. Faktiskt jättegott. Vi får en slags currysoppa, som Mamma gör i bland. Ris, tomater, lök och äpple. Faktiskt jättegott.
I Slite finns en rasande snygg rabatt mellan Systemet och Coop I Slite finns en rasande snygg rabatt mellan Systemet och Coop
Det ska bli ett mycket ostadigt väder i veckan som kommer. Än har det inte börjat regna. Så när vi kommer hem hinner jag göra lite trädgårdsarbete. Det ska bli ett mycket ostadigt väder i veckan som kommer. Än har det inte börjat regna. Så när vi kommer hem hinner jag göra lite trädgårdsarbete.
Jag hinner med att rensa ogräs från pallkragarna och gången emellan dom. Jag hinner också börja rensa lite i en av de stora planteringarna. Mellan pallkragarna växer det massor med röksvamp. Jag hinner med att rensa ogräs från pallkragarna och gången emellan dom. Jag hinner också börja rensa lite i en av de stora planteringarna. Mellan pallkragarna växer det massor med röksvamp.
I höst har lille Gösta blivit en knäkatt. I höst har lille Gösta blivit en knäkatt.
Det hade varit trevligt att få grilla majskolvarna, men grillsäsongen känns som den definitivt är förbi. Vi kokar majskolvar och steker kyckling i stället. Till detta en tomatsalsa och en bakad Det hade varit trevligt att få grilla majskolvarna, men grillsäsongen känns som den definitivt är förbi. Vi kokar majskolvar och steker kyckling i stället. Till detta en tomatsalsa och en bakad

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/10/7/