Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

8 October 2017

Det regnar. Klockan är 10.0. Det ska regna en stor del av dagen. Vi gör oss ingen brådska att stiga upp. Det regnar. Klockan är 10.0. Det ska regna en stor del av dagen. Vi gör oss ingen brådska att stiga upp.
Styv kuling i byarna och 1,7 m vågjhöjd och +13 i badvattnet. Något regn var väl en underdrift. I veckan som kommer vet man inte vad det ska bli för väder, det ändras hela tiden. Styv kuling i byarna och 1,7 m vågjhöjd och +13 i badvattnet. Något regn var väl en underdrift. I veckan som kommer vet man inte vad det ska bli för väder, det ändras hela tiden.
Inte ens Torsten vill gå ut. Han tvekar om han ska gå sin patrullronda. Inte ens Torsten vill gå ut. Han tvekar om han ska gå sin patrullronda.
Vad passar bättre en sådan här dag, än att städa i lådorna. Vad passar bättre en sådan här dag, än att städa i lådorna.
Andra tar det lugnt. Andra tar det lugnt.
I bland blir det ett konstverk i vasken. I bland blir det ett konstverk i vasken.
I dag äter vi helbakad vintersquash, stekt lök och smörslungad mangold. Till detta en småländsk hjortkorv I dag äter vi helbakad vintersquash, stekt lök och smörslungad mangold. Till detta en småländsk hjortkorv
På kvällen är det nästan uppehåll. Det har fallit 33 mm under natten och dagen. Måttligt regn, jo jag tackar jag. På kvällen är det nästan uppehåll. Det har fallit 33 mm under natten och dagen. Måttligt regn, jo jag tackar jag.
Torsten vilar ut efter dagens patrull. Maken har tänt i kaminen. Det gillar Torsten. Torsten vilar ut efter dagens patrull. Maken har tänt i kaminen. Det gillar Torsten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/10/8/