Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
12
 

3 November 2017

Klockan är 05.59. Nu ger vi oss av. Klockan är 05.59. Nu ger vi oss av.
Tja, veckan började ju rekordstormigt, men nu blir det lugnt väder på sjön. Tja, veckan började ju rekordstormigt, men nu blir det lugnt väder på sjön.
I dag tar vi båten till fastlandet. I dag tar vi båten till fastlandet.
Och det blir så klart båtfrukost i dag. Sedan sover vi gott över till Nynäshamn. Och det blir så klart båtfrukost i dag. Sedan sover vi gott över till Nynäshamn.
Nyvakna kör vi av båten. Det är en strålande höstdag. Nyvakna kör vi av båten. Det är en strålande höstdag.
Polenfärjan ligger vid kaj. Polenfärjan ligger vid kaj.
Någonstans utanför Strängnäs är det dags att äta lunch. Vi hittar ett snabbmatställe med bara asiatisk mat. Den är lika high tech som Donken och beställningen görs på en pekskärm. Dock må Någonstans utanför Strängnäs är det dags att äta lunch. Vi hittar ett snabbmatställe med bara asiatisk mat. Den är lika high tech som Donken och beställningen görs på en pekskärm. Dock må
Vi fick "dagens" med två olika kycklingrätter och nudlar till det. En extremt stor portion, skulle jag vilja säga. Jag kunde inte äta upp allt. Men det hade väl @Enklabilder kunnat göra. Det had Vi fick "dagens" med två olika kycklingrätter och nudlar till det. En extremt stor portion, skulle jag vilja säga. Jag kunde inte äta upp allt. Men det hade väl @Enklabilder kunnat göra. Det had
Till efterrätt fick man en lyckokaka. Till efterrätt fick man en lyckokaka.
Sedan ger vi oss ut på det tråkiga svenska vägarna igen. Sedan ger vi oss ut på det tråkiga svenska vägarna igen.
I Örebro är det dags för en rast. Maken har börjat nysa. En förkylning har brutit ut under vägen. I Örebro är det dags för en rast. Maken har börjat nysa. En förkylning har brutit ut under vägen.
Lussekatter är väl ändå för tidigt lagom till Alla Helgons dag i början av november? Men trots den kraftiga lunchen stärker vi oss med var sin lussebulle och kaffe. Lussekatter är väl ändå för tidigt lagom till Alla Helgons dag i början av november? Men trots den kraftiga lunchen stärker vi oss med var sin lussebulle och kaffe.
Några timmar senare är vi framme i Skövde hos Kusinfamiljen. Och där väntar middagen. Vi får porterstek, men det glömde jag helt bort att fotografera. Jag blev nog för mätt. Men jag lovar att Några timmar senare är vi framme i Skövde hos Kusinfamiljen. Och där väntar middagen. Vi får porterstek, men det glömde jag helt bort att fotografera. Jag blev nog för mätt. Men jag lovar att

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/11/3/