Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
12
 

4 November 2017

God morgon Västergötland! Jag har som vanligt sovit som jag fått något hårt i skallen. Det gör jag alltid när jag är här. Det måste vara radonet i berggrunden. Det är inte kallt, men det ä God morgon Västergötland! Jag har som vanligt sovit som jag fått något hårt i skallen. Det gör jag alltid när jag är här. Det måste vara radonet i berggrunden. Det är inte kallt, men det ä
När jag kommer ner i köket står Kusinfrun vid spisen. Hon lagar mat till det kalas vi ska på i dag. När jag kommer ner i köket står Kusinfrun vid spisen. Hon lagar mat till det kalas vi ska på i dag.
Och här sitter två barnbarn till Kusinen och Kusinfrun. Och här sitter två barnbarn till Kusinen och Kusinfrun.
Maken blev rätt krasslig efter allt nysande i går, så han får ligga i sängen på förmiddagen medan jag hjälper Kusinfrun med maten. Maken blev rätt krasslig efter allt nysande i går, så han får ligga i sängen på förmiddagen medan jag hjälper Kusinfrun med maten.
Maken stiger upp ur sjuksängen och vi åker till ett köpcentrum och inhandlar näsdukar, Alvedon och nässpray. Eftersom vi ska på födelsedagskalas idag går vi till blomsterhandeln. Maken stiger upp ur sjuksängen och vi åker till ett köpcentrum och inhandlar näsdukar, Alvedon och nässpray. Eftersom vi ska på födelsedagskalas idag går vi till blomsterhandeln.
Sedan åker vi till Makens Faster. Här är det fullt i köket. Sedan åker vi till Makens Faster. Här är det fullt i köket.
Barn och barnbarn dyker upp. Det blir trångt i den lilla lägenheten. Barn och barnbarn dyker upp. Det blir trångt i den lilla lägenheten.
Kusinfrun står vid spisen här också. Kusinfrun står vid spisen här också.
Och här sitter födelsdagbarnet själv medan bordet dukas. Och här sitter födelsdagbarnet själv medan bordet dukas.
Det är Makens Faster som fyller år. Ja, faktiskt 95 år. Det är inte illa! Det är Makens Faster som fyller år. Ja, faktiskt 95 år. Det är inte illa!
Och nu träffas Fasters barn, barnbarn och barnbarnsbarn för att äta middag och fira Faster. Här är yngsta barnbarnet och yngsta barnbarnsbarnet. Och nu träffas Fasters barn, barnbarn och barnbarnsbarn för att äta middag och fira Faster. Här är yngsta barnbarnet och yngsta barnbarnsbarnet.
Faster har fått många vackra blommor. Faster har fått många vackra blommor.
Faster har fått många vackra blommor. Faster har fått många vackra blommor.
Faster har fått många vackra blommor. Faster har fått många vackra blommor.
Faster har fått många vackra blommor. Faster har fått många vackra blommor.
Det är fortfarande fullt i det lilla köket. Det är fortfarande fullt i det lilla köket.
Men nu kan vi sätta oss till bords. Men nu kan vi sätta oss till bords.
Vi får ris, ungstekt kyckling, god sås och många sorters grönsaker. Vi får ris, ungstekt kyckling, god sås och många sorters grönsaker.
Det är ganska trångt och vi är ganska många i Fasters vardagsrum. Men det är trevligt att vi alla kan träffas så här. Det är heller inte alla som får gå på 95 årskalas. Själv har jag bar Det är ganska trångt och vi är ganska många i Fasters vardagsrum. Men det är trevligt att vi alla kan träffas så här. Det är heller inte alla som får gå på 95 årskalas. Själv har jag bar
Till efterrätt blir det saffranspannkaka. Faster får salmbärssylt från Gotland, vi andra får björnbärssylt från Skövde till saffranspannkakan. Faster är född på Gotland och när det är ka Till efterrätt blir det saffranspannkaka. Faster får salmbärssylt från Gotland, vi andra får björnbärssylt från Skövde till saffranspannkakan. Faster är född på Gotland och när det är ka
När alla barnbarn och barnbarnsbarn åkt hem, stannar vi kvar och röjer upp, diskar och återställer vardagsrummet som det ska vara. Faster skrapar trisslotter hon fått i present. När alla barnbarn och barnbarnsbarn åkt hem, stannar vi kvar och röjer upp, diskar och återställer vardagsrummet som det ska vara. Faster skrapar trisslotter hon fått i present.
Och så tittar hon på alla sina fina blommor. Och så tittar hon på alla sina fina blommor.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/11/4/