Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
12
 

5 November 2017

Godmorgon Västergötland! Ännu en mörk och molnig dag. Godmorgon Västergötland! Ännu en mörk och molnig dag.
Stinsen och Lisa föredrar att ligga till sängs. Maken däremot är piggare i dag som väl är. Stinsen och Lisa föredrar att ligga till sängs. Maken däremot är piggare i dag som väl är.
Efter frukosten åker vi på en kortare utflykt i duggregnet. Efter frukosten åker vi på en kortare utflykt i duggregnet.
Vi åker upp till utsiktsplatsen på Billingen. Vi åker upp till utsiktsplatsen på Billingen.
Plötsligt skingras molnen som genom ett trollslag och solen tittar fram. Det är ett dramatiskt väder i dag. Plötsligt skingras molnen som genom ett trollslag och solen tittar fram. Det är ett dramatiskt väder i dag.
Vi säger ajö till Kusinfamiljen. Vi säger ajö till Kusinfamiljen.
Mot Oskarshamn! Så ger vi oss ut på de trista svenska vägarna. Mot Oskarshamn! Så ger vi oss ut på de trista svenska vägarna.
Så här lite längre österut är vädret dramatiskt igen. Så här lite längre österut är vädret dramatiskt igen.
När vi närmar oss Jönköping är det nästan mörkt. När vi närmar oss Jönköping är det nästan mörkt.
Vi viker av mot det småländska höglandet. Himlen brinner i väst. Vi viker av mot det småländska höglandet. Himlen brinner i väst.
Vi stannar en stund i utkanterna av Vetlanda och dricker kaffe på ett söndagstomt Mc Donalds. Vi stannar en stund i utkanterna av Vetlanda och dricker kaffe på ett söndagstomt Mc Donalds.
Vi kommer fram till Oskarshamn och hinner gå till kyrkogården och tända ett ljus på Mormor och Morfars grav. Vi kommer fram till Oskarshamn och hinner gå till kyrkogården och tända ett ljus på Mormor och Morfars grav.
Nere vid båten checkar vi in direkt och stället oss i färjekön. Vi blir inklämda bland långtradare. Nere vid båten checkar vi in direkt och stället oss i färjekön. Vi blir inklämda bland långtradare.
Så är vi på väg ombord. Nu återstår några timmars båtresa. Vi ska anlända Visby 20 över midnatt. Så är vi på väg ombord. Nu återstår några timmars båtresa. Vi ska anlända Visby 20 över midnatt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/11/5/