Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
6
8
21
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
12
 

7 November 2017

Godmorgon! Nu är vi hemma i huset igen och sovit i våra egna sängar. I går vaknade vi i stan. Vi lånade en lägenhet och sov där innan vi gick till jobbet i går morse. Vi var av båten närmare Godmorgon! Nu är vi hemma i huset igen och sovit i våra egna sängar. I går vaknade vi i stan. Vi lånade en lägenhet och sov där innan vi gick till jobbet i går morse. Vi var av båten närmare
Här sitter det en hungrig katt. Här sitter det en hungrig katt.
Det blir kyligare. Men det blåser inte. Det regnar inte. Det får man vara glad för. Det blir kyligare. Men det blåser inte. Det regnar inte. Det får man vara glad för.
Det är kallare än vad som Sjöräddarna tror så här vid 05.30. Det är kallare än vad som Sjöräddarna tror så här vid 05.30.
Här ligger det en trött katt. Här ligger det en trött katt.
I dag får Maken skrapa rutor innan vi åker i väg till jobbet. Nu är det snart dags att ställa in bilen i garaget. I dag får Maken skrapa rutor innan vi åker i väg till jobbet. Nu är det snart dags att ställa in bilen i garaget.
Det är en vacker morgon. Dimmorna ligger lågt i Risungsdalen. Det är en vacker morgon. Dimmorna ligger lågt i Risungsdalen.
Det är en vacker morgon. Det är en vacker morgon.
I går var det Gustav II Adolf -dagen. Inte för att vi vill hylla en krigarkung utan för att vi bott i Göteborg köpte vi Gustav II Adolf-bakelser. Nu kan man köpa sådana bakelser både här och I går var det Gustav II Adolf -dagen. Inte för att vi vill hylla en krigarkung utan för att vi bott i Göteborg köpte vi Gustav II Adolf-bakelser. Nu kan man köpa sådana bakelser både här och
Kisse blev väldigt glad att vi var hemma igen. Gösta är inte så nöjd med att vi reser bort. Kisse blev väldigt glad att vi var hemma igen. Gösta är inte så nöjd med att vi reser bort.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/11/7/