Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
12
 

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

1 December 2017

Klockan är 05.48. Det är fredag. Klockan är 05.48. Det är fredag.
Det väntas regn i dag. Hela dagen. Och blåst. Det har redan börjat innan vi åker hemifrån. Det väntas regn i dag. Hela dagen. Och blåst. Det har redan börjat innan vi åker hemifrån.
Det ser ut som jag klivit in i en scen av Alfred Hitchcocks film "Fåglarna" när jag är framme vid jobbet. Taket är fullt av fåglar. Det ser ut som jag klivit in i en scen av Alfred Hitchcocks film "Fåglarna" när jag är framme vid jobbet. Taket är fullt av fåglar.
Pelareken har inte löven kvar. Det är faktiskt fåglar. Pelareken har inte löven kvar. Det är faktiskt fåglar.
Det är en gigantisk flock kajor som håller till vid min arbetsplats denna morgon. Det är en gigantisk flock kajor som håller till vid min arbetsplats denna morgon.
De flyger mellan hustaket, eken och det här trädet. I massor. De flyger mellan hustaket, eken och det här trädet. I massor.
Det är läskigt och häftigt på samma gång. Det är läskigt och häftigt på samma gång.
Jag hinner liksom inte få upp kameran förrän vi kört ombord på Oskarshamnsfärjan. Det är rätt dött här i kväll. 300 passagerare och en våghöjd på 2,5 till 3 meter. Dessutom blir avgånge Jag hinner liksom inte få upp kameran förrän vi kört ombord på Oskarshamnsfärjan. Det är rätt dött här i kväll. 300 passagerare och en våghöjd på 2,5 till 3 meter. Dessutom blir avgånge
I restaurangen med ekonomiplaserna är det också rätt dött. I restaurangen med ekonomiplaserna är det också rätt dött.
Det blir fredagsmys på båten med en macka med hoummos och quinoa. Det blir fredagsmys på båten med en macka med hoummos och quinoa.
Vi anländer Oskarshamn försenade en halvtimme. Det går rätt snabbt att köra sv färjan i kväll. I helgen ska vi roa oss i Oskarshamn medan Gösta och Torsten är hemma och tar hand om huset. Vi anländer Oskarshamn försenade en halvtimme. Det går rätt snabbt att köra sv färjan i kväll. I helgen ska vi roa oss i Oskarshamn medan Gösta och Torsten är hemma och tar hand om huset.
Nu blir det fredagsmys nummer två på badhuset. Nu blir det fredagsmys nummer två på badhuset.
I kväll sover vi på herravdelningen. I kväll sover vi på herravdelningen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/12/1/