Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

February 2017

Ny månad. Ny dag. Klockan är 06.06. Ny månad. Ny dag. Klockan är 06.06.
Vädret håller i sig. Det är grått, det är högtryck och temperaturen håller sig runt nollan Vädret håller i sig. Det är grått, det är högtryck och temperaturen håller sig runt nollan
Ännu en grå dag i Visby. Men det är ju i allafall ljust. Efter jobbet går jag till Öster för att köpa en ny usb-hubb och prata Filmscanner med Kjell & co Ännu en grå dag i Visby. Men det är ju i allafall ljust. Efter jobbet går jag till Öster för att köpa en ny usb-hubb och prata Filmscanner med Kjell & co
Jag tog i allafall en bönburgare. Man kan inte äta sushi varje onsdag. Sedan åker vi och sjunger. Jag tog i allafall en bönburgare. Man kan inte äta sushi varje onsdag. Sedan åker vi och sjunger.
Det är frukost i kattflocken. Vi har ju länge misstänkt att Gösta leker med den yngre grannkatten, som heter Charlie. Han syns inte så ofta till i trädgården nu när han inte längre är kattun Det är frukost i kattflocken. Vi har ju länge misstänkt att Gösta leker med den yngre grannkatten, som heter Charlie. Han syns inte så ofta till i trädgården nu när han inte längre är kattun
Godmorgon! Ännu en arbetsdag. Klockan är 05.53 och om en timme åker vi till jobbet. Godmorgon! Ännu en arbetsdag. Klockan är 05.53 och om en timme åker vi till jobbet.
Det är grått, 0-gradigt och högtryck med efterföljande lågt vattenstånd. Det är grått, 0-gradigt och högtryck med efterföljande lågt vattenstånd.
Det är nästan ljust när vi kommer fram till Visby Det är nästan ljust när vi kommer fram till Visby
Tant på jobbet-toalett. Tant på jobbet-toalett.
Efter jobbet hittar jag ett blått träd i Visbys utkanter. Efter jobbet hittar jag ett blått träd i Visbys utkanter.
I kväll blir det spenatsoppa. I kväll blir det spenatsoppa.
Och äntligen infinner sig 2017 års premiär för semlor. Nu gäller det att äta semlor så länge det går. Och äntligen infinner sig 2017 års premiär för semlor. Nu gäller det att äta semlor så länge det går.
I Antikrundan klarade vi oss, trots att föremålen som man skulle gissa värde på var fullständigt omöjliga att gissa värde på, som Alice Tegnérs handskrivna noter. I Antikrundan klarade vi oss, trots att föremålen som man skulle gissa värde på var fullständigt omöjliga att gissa värde på, som Alice Tegnérs handskrivna noter.
Godmorgon! Idag är det en bra dag. Klockan är 05.45. Godmorgon! Idag är det en bra dag. Klockan är 05.45.
Grått, runt nollan och ingen vind alls, nästan stiltje. När händer sådant, nu för tiden? Vattenståndet är mycket lågt, men lufttrycket sjunker. Grått, runt nollan och ingen vind alls, nästan stiltje. När händer sådant, nu för tiden? Vattenståndet är mycket lågt, men lufttrycket sjunker.
När vi kör genom Lärbro är det inte längre nermörkt. Det går faktiskt framåt. När vi kör genom Lärbro är det inte längre nermörkt. Det går faktiskt framåt.
Jag börjar dagen med att gå på Finsams frukostmöte. Jag börjar dagen med att gå på Finsams frukostmöte.
Dagens ämne är Psykisk ohälsa drabbar många - men angår alla! Dagens ämne är Psykisk ohälsa drabbar många - men angår alla!
Det är Josefin Ringbom https://hudlosochskitstark.com/ som berättar om sin ADHD. En ovanligt bra berättelse om kvinnor med ADHD. Det är Josefin Ringbom https://hudlosochskitstark.com/ som berättar om sin ADHD. En ovanligt bra berättelse om kvinnor med ADHD.
I dag kommer vi hem så tidigt att det är ljust. Det är fantastiskt att äntligen se sitt hem i dagsljus fast det inte är helg. I dag kommer vi hem så tidigt att det är ljust. Det är fantastiskt att äntligen se sitt hem i dagsljus fast det inte är helg.
Det är klart skridskois på vår parkering. Det är klart skridskois på vår parkering.
Och det är helt klart livsfarligt. Och det är helt klart livsfarligt.
I dag blev det hallongrotta från Café Dessan till fredagskaffet. I dag blev det hallongrotta från Café Dessan till fredagskaffet.
Och sedan pizza. Varje fredag är en pizzafredag. Så här ska en pizza se ut. Och sedan pizza. Varje fredag är en pizzafredag. Så här ska en pizza se ut.
Stereokissarna har varit inne hela dagen och nu vill dom vara inne hela kvällen. Stereokissarna har varit inne hela dagen och nu vill dom vara inne hela kvällen.

Loading more images...