Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

10 February 2017

Klockan är 05.50. Det är fredag, den bästa av dagar. Vi är 10 dagar in i februari. Snart borde vi höra grågässen. Klockan är 05.50. Det är fredag, den bästa av dagar. Vi är 10 dagar in i februari. Snart borde vi höra grågässen.
Dagens väder är detsamma som det vanliga. Gråväder. Vattenståndet är lågt. Dagens väder är detsamma som det vanliga. Gråväder. Vattenståndet är lågt.
Det är inte mörkt, men det är heller inte ljust nu, när vi åker längs Fardume-vägen på väg mot Visby och veckans sista arbetsdag. Det är inte mörkt, men det är heller inte ljust nu, när vi åker längs Fardume-vägen på väg mot Visby och veckans sista arbetsdag.
Och nu är det ljust när vi åker hem igen längs Fardumevägen Och nu är det ljust när vi åker hem igen längs Fardumevägen
Vi kör med gotlandsknut med saffran till fredagsfikat. Vi kör med gotlandsknut med saffran till fredagsfikat.
Nu har lågpristulpanerna gjort sitt. De orange tulpanerna med lite flikiga och busiga blad är en sort som åldras vackert. Nu har lågpristulpanerna gjort sitt. De orange tulpanerna med lite flikiga och busiga blad är en sort som åldras vackert.
Den tulpanen är en näckrostulpan och blir oemotståndlig som utblommad. Den tulpanen är en näckrostulpan och blir oemotståndlig som utblommad.
Torsten vill ha mat. Torsten vill ha mat.
Torsten blir irriterad när han inte får mat. Torsten blir irriterad när han inte får mat.
Varje fredag är inte en pizzafredag. Dessutom kan man äta osten naturell. Varje fredag är inte en pizzafredag. Dessutom kan man äta osten naturell.
Det gick rätt bra i "På Spåret" i kväll, trots att vi inte följde magkänslan utan ändrade oss och hade fel flera gånger. Dessutom sa jag Bogota på 8 poäng på första resan, men så ändrade Det gick rätt bra i "På Spåret" i kväll, trots att vi inte följde magkänslan utan ändrade oss och hade fel flera gånger. Dessutom sa jag Bogota på 8 poäng på första resan, men så ändrade

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/10/