Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

11 February 2017

Det blev en riktigt lång sovmorgon idag. Klockan är 08.17 och frukosten står på bordet. Det ser ut att bli en stålande februaridag idag. Det blev en riktigt lång sovmorgon idag. Klockan är 08.17 och frukosten står på bordet. Det ser ut att bli en stålande februaridag idag.
Inte mycket vind idag. Högtrycket håller i sig. Inte mycket vind idag. Högtrycket håller i sig.
Veckans lågpristulpaner är skära. Veckans lågpristulpaner är skära.
Ibland r skära tulpaner det finaste. Ibland r skära tulpaner det finaste.
Kanske inte mycket att skryta med, på en plats där permafrost lär ska råda. Men snödropparna vid komposten har varit uppe ett tag, säger Maken Kanske inte mycket att skryta med, på en plats där permafrost lär ska råda. Men snödropparna vid komposten har varit uppe ett tag, säger Maken
Och så upptäcker jag några fler i planteringen som börjar slå ut. Och så upptäcker jag några fler i planteringen som börjar slå ut.
I dag passar jag på att ta en liten promenad. I dag passar jag på att ta en liten promenad.
Jag bestämmer mig för att gå runt brottet. Jag bestämmer mig för att gå runt brottet.
Med tanke på förra sommarens larmrapporter om den låga grundvattennivån på ön och i resten av Sverige, tycker jag inte det ser så illa ut i vår vattentäkt. Det gjorde det egentligen inte för Med tanke på förra sommarens larmrapporter om den låga grundvattennivån på ön och i resten av Sverige, tycker jag inte det ser så illa ut i vår vattentäkt. Det gjorde det egentligen inte för
Men det är inga vattenfall som kommer ur Sofieberget på andra sidan brottet. Nu är det bara fruset. Men det är inga vattenfall som kommer ur Sofieberget på andra sidan brottet. Nu är det bara fruset.
Sedan viker jag av och går uppåt och sedan in i skogen. Sedan viker jag av och går uppåt och sedan in i skogen.
Jag går på stigen som en gång var en järnvägsbank. Här gick ett liten smalspårig järnväg mellan de olika brotten och med förbindelse ända ner till hamnen, där kalken användes för att gö Jag går på stigen som en gång var en järnvägsbank. Här gick ett liten smalspårig järnväg mellan de olika brotten och med förbindelse ända ner till hamnen, där kalken användes för att gö
All snö som föll i början på november, knäckte många grenar. Det syns i skogen och det syns i vår trädgård, där både rosor och syrenhäck fick sig flera knäckar. All snö som föll i början på november, knäckte många grenar. Det syns i skogen och det syns i vår trädgård, där både rosor och syrenhäck fick sig flera knäckar.
När jag kommer hem dricker Maken och jag kaffe med misslyckade semmelbullar. När jag kommer hem dricker Maken och jag kaffe med misslyckade semmelbullar.
Om det inte var pizzafredag i går, så är det pizzalördag i dag. I vårt kök rumsterar en manskör som lagar italiensk buffé till sin körledare. I dag blir det mycket ost på pizzan. Om det inte var pizzafredag i går, så är det pizzalördag i dag. I vårt kök rumsterar en manskör som lagar italiensk buffé till sin körledare. I dag blir det mycket ost på pizzan.
I kväll blir det mycket folk runt vårt stora bord. I kväll blir det mycket folk runt vårt stora bord.
Det är italiensk buffé´ i kväll. Det är italiensk buffé´ i kväll.
Män som sjunger i kör. Män som sjunger i kör.
Män som sjunger i kör. Män som sjunger i kör.
Och en körledare. Och en körledare.
Det var faktiskt en väldigt god buffé Det var faktiskt en väldigt god buffé
Naturligtvis glömde jag bort att fotografera min tallrik. Men på den låg det en liten mini-triangel med pizza med mycket ost, tapenade på crostini, gott bröd, en liten pastarätt med färska kryd Naturligtvis glömde jag bort att fotografera min tallrik. Men på den låg det en liten mini-triangel med pizza med mycket ost, tapenade på crostini, gott bröd, en liten pastarätt med färska kryd
Efterrätten är bärsorbet med liten mandelkaka. Efterrätten är bärsorbet med liten mandelkaka.
Och sen vara alla mätta och nöjda och gästerna gick hem. Och sen vara alla mätta och nöjda och gästerna gick hem.
Sedan var det bara disken kvar. Och Maken diskade och jag torkade så som vi brukar göra efter 12-slaget på nyårsafton och våra gäster farit hemåt. Sedan var det bara disken kvar. Och Maken diskade och jag torkade så som vi brukar göra efter 12-slaget på nyårsafton och våra gäster farit hemåt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/11/