Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

12 February 2017

Det blev en lång sovmorgon här efter nattens diskande. Grått var dagens väderstatus. Det blev en lång sovmorgon här efter nattens diskande. Grått var dagens väderstatus.
Ingen vind att tala om. I dag skulle VM (Valleviksmästerskap)i isjakt gå av stapeln på träsket. Men enligt ryktet gav de tävlande upp i brist på blåst. Det är sjukt lågt lågvatten. Ingen vind att tala om. I dag skulle VM (Valleviksmästerskap)i isjakt gå av stapeln på träsket. Men enligt ryktet gav de tävlande upp i brist på blåst. Det är sjukt lågt lågvatten.
Pojkarna håller sig inomhus. Pojkarna håller sig inomhus.
Själv går jag utomhus och trädgårdsarbetar. Jag lyckas såga ner det som jag skulle ha sågat ner när jag beskar äppelträdet på sensommaren. Jag nådde inte. Men nu når jag. Det är omöjligt Själv går jag utomhus och trädgårdsarbetar. Jag lyckas såga ner det som jag skulle ha sågat ner när jag beskar äppelträdet på sensommaren. Jag nådde inte. Men nu når jag. Det är omöjligt
Jag har fantastisk utsikt från stegen. Jag har fantastisk utsikt från stegen.
Korallkornellen skulle behöva en rejäl beskärning ner till fotknölarna, men jag bestämmer mig för att göra den kraftiga beskärningen under två år i stället och sparar en hel del. Korallkornellen skulle behöva en rejäl beskärning ner till fotknölarna, men jag bestämmer mig för att göra den kraftiga beskärningen under två år i stället och sparar en hel del.
Bukettapeln blir också beskuren. Jag gillar att beskära buskar och ändå glömmer jag bort att göra det. Nu beskär jag helt enligt Såkalendern. Det här är en bra dag för denna aktivitet. De b Bukettapeln blir också beskuren. Jag gillar att beskära buskar och ändå glömmer jag bort att göra det. Nu beskär jag helt enligt Såkalendern. Det här är en bra dag för denna aktivitet. De b
Där åkte topparna som jag aldrig når - rakt av bara - ingen finbeskärning här inte. Brutalt ska det vara. Men jag hade aldrig nått att plocka några äpplen där och än mindre skära in vattens Där åkte topparna som jag aldrig når - rakt av bara - ingen finbeskärning här inte. Brutalt ska det vara. Men jag hade aldrig nått att plocka några äpplen där och än mindre skära in vattens
Vi har besök av Tjalle Tvärvigg. Han stannar ända till sena kvällen och sover gott på övervåningen hela dagen. Vi har besök av Tjalle Tvärvigg. Han stannar ända till sena kvällen och sover gott på övervåningen hela dagen.
Ugnsrostad pumpa och en stekt råkorv, i det här fallet chorizzo. En lagom jobbig mat att laga när man ska vara ute och jobba. Ugnsrostad pumpa och en stekt råkorv, i det här fallet chorizzo. En lagom jobbig mat att laga när man ska vara ute och jobba.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/12/