Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

15 February 2017

Det är fortfarande mörkt. Klockan är 05.58. Nu väntar en ny arbetsdag. Det är fortfarande mörkt. Klockan är 05.58. Nu väntar en ny arbetsdag.
Ingen dimma att tala om i Byn, näst intill vindstilla, och någon minusgrad. Ingen dimma att tala om i Byn, näst intill vindstilla, och någon minusgrad.
Nu är det ljust när vi åker i väg längs Fardumevägen, även om vi åker 15-10 minuter senare än vanligt. Nu är det ljust när vi åker i väg längs Fardumevägen, även om vi åker 15-10 minuter senare än vanligt.
Den enda dimma vi hittar idag är lite dis i Risungsdalen. Den enda dimma vi hittar idag är lite dis i Risungsdalen.
Men vi hittar lite dimma i Lokrume. Men vi hittar lite dimma i Lokrume.
Idag firar vi födelsedag på jobbet. Idag firar vi födelsedag på jobbet.
Min huvudsakliga uppgift denna förmidddag är att lägga upp kakor på fat. Det var alltid min uppgift när min salig Svärmor skulle hålla riktiga gotländska kaffekalas. Min huvudsakliga uppgift denna förmidddag är att lägga upp kakor på fat. Det var alltid min uppgift när min salig Svärmor skulle hålla riktiga gotländska kaffekalas.
I eftermiddag ska vi ha öppet hus och servera en riktigt hejdundrande kakbuffe'. I eftermiddag ska vi ha öppet hus och servera en riktigt hejdundrande kakbuffe'.
Kakor Kakor
Tårtor. Tårtor.
Ja, jag blev rätt kakmätt på direkten. Jag fick göra mig en "påse" innan jag började äta mina kakor, ändå orkade jag inte med allt. Ändå undvek jag de gräddigaste, chokladigaste och godisa Ja, jag blev rätt kakmätt på direkten. Jag fick göra mig en "påse" innan jag började äta mina kakor, ändå orkade jag inte med allt. Ändå undvek jag de gräddigaste, chokladigaste och godisa
När jag går från jobbet vid 16.30 har solen ännu inte gått ner och det är ljust ute. När jag går från jobbet vid 16.30 har solen ännu inte gått ner och det är ljust ute.
I Domusgången, som numera heter Gallerian, är det fullt med folk. Det pågår någon slags invigning av en fotoutställning av Idrottsprofiler, anordnad av Gotlands Idrottsförbund. I Domusgången, som numera heter Gallerian, är det fullt med folk. Det pågår någon slags invigning av en fotoutställning av Idrottsprofiler, anordnad av Gotlands Idrottsförbund.
Här är ett fint porträtt av Avonleas framgångsrike son. Han är bäst på orientering på Gotland och har t.o.m. tävlat för det kanadensiska landslaget. Han var klass- och lekkamrat till Dottern Här är ett fint porträtt av Avonleas framgångsrike son. Han är bäst på orientering på Gotland och har t.o.m. tävlat för det kanadensiska landslaget. Han var klass- och lekkamrat till Dottern
Inne på Apoteket har dom bullat upp med vätskeersättng och halstabletter. Jag läste i tidningen i morse att på Gotland är det procentuellt flest sjukdomsfall i Sverige av vinterkräksjuka, influ Inne på Apoteket har dom bullat upp med vätskeersättng och halstabletter. Jag läste i tidningen i morse att på Gotland är det procentuellt flest sjukdomsfall i Sverige av vinterkräksjuka, influ
I kväll blir det bra med sushi efter alla kakorna. I kväll blir det bra med sushi efter alla kakorna.
Men nu åker vi och sjunger. Men nu åker vi och sjunger.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/15/