Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

17 February 2017

Då var det fredag igen. Det har regnat lite i natt. Det gjorde inget. Luften är så torr nu och jag blir då så elektrisk att det sprakar om mig. Då var det fredag igen. Det har regnat lite i natt. Det gjorde inget. Luften är så torr nu och jag blir då så elektrisk att det sprakar om mig.
Lufttrycket sjunker men vattenståndet är fortfarande högt. Det väntad en grå dag i dag, men mot kvällen klarnar det upp. Lufttrycket sjunker men vattenståndet är fortfarande högt. Det väntad en grå dag i dag, men mot kvällen klarnar det upp.
Så jobbar jag hela dagen och när det blir kväll går jag ut med några arbetskamrater och äter middag på Pinchos, restaurangkedjan där man registrerar sitt betalkort, betalar och beställer i de Så jobbar jag hela dagen och när det blir kväll går jag ut med några arbetskamrater och äter middag på Pinchos, restaurangkedjan där man registrerar sitt betalkort, betalar och beställer i de
Drickat beställer man också med appen. Jag dricker IPA, men började med lite spumante från Italien. Drickat beställer man också med appen. Jag dricker IPA, men började med lite spumante från Italien.
Är det här ett bra koncept? Nja, man måste både ha kort och en smartelefon för att kunna arbeta här. Man får bonuspoäng om man betalar med kortet i appen. Affärsidén går ju ut på att man b Är det här ett bra koncept? Nja, man måste både ha kort och en smartelefon för att kunna arbeta här. Man får bonuspoäng om man betalar med kortet i appen. Affärsidén går ju ut på att man b

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/17/