Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

18 February 2017

Grått var ordet. Lång sovmorgon och frukost på sängen. Det var precis vad som behövdes. Grått var ordet. Lång sovmorgon och frukost på sängen. Det var precis vad som behövdes.
I dag är väderappen lite tidigt ute. Ännu ingen uppsprickande molnighet. Efter sista uppdateringen av Sjöräddarnas app får man numera se även våghöjd och -riktning. Det är var en kul nyhet. I dag är väderappen lite tidigt ute. Ännu ingen uppsprickande molnighet. Efter sista uppdateringen av Sjöräddarnas app får man numera se även våghöjd och -riktning. Det är var en kul nyhet.
Vi åker till Lärbro för att hämta paket på Konsum och sedan vidare till Othems kyrka. Vi åker till Lärbro för att hämta paket på Konsum och sedan vidare till Othems kyrka.
Jag ville titta till hur pappas grav ser ut efter vintern. Nu har solen börjat bryta fram och lyser lite svagt. Jag ville titta till hur pappas grav ser ut efter vintern. Nu har solen börjat bryta fram och lyser lite svagt.
När vi kommer hem igen är det helt soligt. När vi kommer hem igen är det helt soligt.
Veckans tulpaner är buntade tulpaner från en riktigt blomsteraffär. Nu har någon upptäckt att det var vatten i tulpanhinkarna på Willys, så dom har återgått till att sälja tulpaner som är h Veckans tulpaner är buntade tulpaner från en riktigt blomsteraffär. Nu har någon upptäckt att det var vatten i tulpanhinkarna på Willys, så dom har återgått till att sälja tulpaner som är h
Få se hur länge dom håller. Få se hur länge dom håller.
Så packar jag upp min nya leksak - filmskannern. Så packar jag upp min nya leksak - filmskannern.
Jag sätter genast i gång att testa den, när jag väl har installerat både skanner och mjukvara för inskanning. Det här är vår första katt Snatte i vårt första hem i Göteborg. Året var 197 Jag sätter genast i gång att testa den, när jag väl har installerat både skanner och mjukvara för inskanning. Det här är vår första katt Snatte i vårt första hem i Göteborg. Året var 197
Jag skannar bara rakt av, utan att använda det avancerade programmet, allra först. Det här är Snatte som tittar på TV. En icke fullvuxen mås ser det ut som. Hon gillade att titta på TV. Jag skannar bara rakt av, utan att använda det avancerade programmet, allra först. Det här är Snatte som tittar på TV. En icke fullvuxen mås ser det ut som. Hon gillade att titta på TV.
Sedan testar jag det avancerade programmet. Här har jag mycket att lära märker jag. Har aldrig varit riktigt fena på PS och att hålla reda på alla lager, men om jag lär mig så kommer det nog a Sedan testar jag det avancerade programmet. Här har jag mycket att lära märker jag. Har aldrig varit riktigt fena på PS och att hålla reda på alla lager, men om jag lär mig så kommer det nog a
Sedan testar jag att skanna in bilder från negativ färgfilm. Det här är min mormor i sitt kök i Oskarshamn 1978. Jag har inte gjort något åt bilden och måste säga att det ser helt okej ut. De Sedan testar jag att skanna in bilder från negativ färgfilm. Det här är min mormor i sitt kök i Oskarshamn 1978. Jag har inte gjort något åt bilden och måste säga att det ser helt okej ut. De
Här är en bild tagen i samma kök, på samma plats och vid samma tillfälle, fast något underexponerad. Här har Maken både hår och skägg. Han läser antagligen Oskarshamnsposten. Här är en bild tagen i samma kök, på samma plats och vid samma tillfälle, fast något underexponerad. Här har Maken både hår och skägg. Han läser antagligen Oskarshamnsposten.
Torsten verkar tycka att det är farligt ute. Han vill gärna vara inne. Nu har nog löpningstiden inträtt på allvar och eftersom han är en vaksam katt, tar han alla tecken på det på allvar. Torsten verkar tycka att det är farligt ute. Han vill gärna vara inne. Nu har nog löpningstiden inträtt på allvar och eftersom han är en vaksam katt, tar han alla tecken på det på allvar.
Gösta däremot är väldigt obekymrad och springer fram och tillbaka, in och ut hela tiden. Gösta däremot är väldigt obekymrad och springer fram och tillbaka, in och ut hela tiden.
I kväll blir det en fläskotlettsfavorit. Det är "Porugisiska fläskotletter" i apelsinmarinad, äppelsås, ångad kål med vitlök och som egentligen nog ska vara tillagad med den gröna kålen som I kväll blir det en fläskotlettsfavorit. Det är "Porugisiska fläskotletter" i apelsinmarinad, äppelsås, ångad kål med vitlök och som egentligen nog ska vara tillagad med den gröna kålen som
Vi tittar på "På Spåret" i kväll i stället för i går. I kväll var vi superbra. Vann över vinnarna. Vi tittar på "På Spåret" i kväll i stället för i går. I kväll var vi superbra. Vann över vinnarna.
Gösta värmer magen innan han går ut för natten. Gösta värmer magen innan han går ut för natten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/18/