Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

19 February 2017

Ännu en sovmorgon. Det gillar jag. Det är en riktigt grå dag. Ännu en sovmorgon. Det gillar jag. Det är en riktigt grå dag.
En katt slinker in och en katt slinker ut. Katten Charlie är på besök. Han och Gösta gillar att leka med varandra. Den allvarlige Torsten är lite mer avvaktande, men absolut inte fientlig. Jag ha En katt slinker in och en katt slinker ut. Katten Charlie är på besök. Han och Gösta gillar att leka med varandra. Den allvarlige Torsten är lite mer avvaktande, men absolut inte fientlig. Jag ha
Blåsigt och lite varmare är dagens tema. Blåsigt och lite varmare är dagens tema.
Vi äter pasta med grönkål och vintersquash till middag i dag. Vi äter pasta med grönkål och vintersquash till middag i dag.
Framåt kvällen åker vi tillsammans med Snickaren till Visby. Framåt kvällen åker vi tillsammans med Snickaren till Visby.
I kväll ska vi sjunga i den fina Vårdklockans kyrka med vår alla-kan-sjunga-kör Feel Good. I kväll ska vi sjunga i den fina Vårdklockans kyrka med vår alla-kan-sjunga-kör Feel Good.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/19/