Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

2 February 2017

Det är frukost i kattflocken. Vi har ju länge misstänkt att Gösta leker med den yngre grannkatten, som heter Charlie. Han syns inte så ofta till i trädgården nu när han inte längre är kattun Det är frukost i kattflocken. Vi har ju länge misstänkt att Gösta leker med den yngre grannkatten, som heter Charlie. Han syns inte så ofta till i trädgården nu när han inte längre är kattun
Godmorgon! Ännu en arbetsdag. Klockan är 05.53 och om en timme åker vi till jobbet. Godmorgon! Ännu en arbetsdag. Klockan är 05.53 och om en timme åker vi till jobbet.
Det är grått, 0-gradigt och högtryck med efterföljande lågt vattenstånd. Det är grått, 0-gradigt och högtryck med efterföljande lågt vattenstånd.
Det är nästan ljust när vi kommer fram till Visby Det är nästan ljust när vi kommer fram till Visby
Tant på jobbet-toalett. Tant på jobbet-toalett.
Efter jobbet hittar jag ett blått träd i Visbys utkanter. Efter jobbet hittar jag ett blått träd i Visbys utkanter.
I kväll blir det spenatsoppa. I kväll blir det spenatsoppa.
Och äntligen infinner sig 2017 års premiär för semlor. Nu gäller det att äta semlor så länge det går. Och äntligen infinner sig 2017 års premiär för semlor. Nu gäller det att äta semlor så länge det går.
I Antikrundan klarade vi oss, trots att föremålen som man skulle gissa värde på var fullständigt omöjliga att gissa värde på, som Alice Tegnérs handskrivna noter. I Antikrundan klarade vi oss, trots att föremålen som man skulle gissa värde på var fullständigt omöjliga att gissa värde på, som Alice Tegnérs handskrivna noter.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/2/