Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

20 February 2017

Godmorgon! Helgen gick fort, nu är det måndag igen. Det är rätt dystert ute. Klockan är 06.01. Godmorgon! Helgen gick fort, nu är det måndag igen. Det är rätt dystert ute. Klockan är 06.01.
Det regnar lite och det ska regna några timmar än innan det blir uppehåll. Det är +4, så man ska inte klaga. Det regnar lite och det ska regna några timmar än innan det blir uppehåll. Det är +4, så man ska inte klaga.
Vi åker till jobbet. När jag låste ytterdörren hörde jag grågässen. Nu är det inte längre ett rykte att dom har kommit. De kommat varje år vid samma tidpunkt. Vi åker till jobbet. När jag låste ytterdörren hörde jag grågässen. Nu är det inte längre ett rykte att dom har kommit. De kommat varje år vid samma tidpunkt.
Det märks att katterna har vårkänslor. De leker med varandra och håller i hop och delar allt. T.o.m. den allvarlige Torsten ligger stundom mellan oss i tv-soffan. Det är annars Göstas plats. Dä Det märks att katterna har vårkänslor. De leker med varandra och håller i hop och delar allt. T.o.m. den allvarlige Torsten ligger stundom mellan oss i tv-soffan. Det är annars Göstas plats. Dä

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/20/