Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

21 February 2017

Klockan är 05.41. Det regnar. Klockan är 05.41. Det regnar.
Det väntas snöblandat regn hela dagen. Än så länge regnar det bara. I Visby kommer det att blåsa lite också, hård bris i byarna, säger Sjöräddarna. Det väntas snöblandat regn hela dagen. Än så länge regnar det bara. I Visby kommer det att blåsa lite också, hård bris i byarna, säger Sjöräddarna.
Men när vi närmar oss stan regnar det inte längre och där borta i väster kan man se att det inte ens är särskilt molnigt. Men när vi närmar oss stan regnar det inte längre och där borta i väster kan man se att det inte ens är särskilt molnigt.
Någon har klottrat på jobbet. Någon har klottrat på jobbet.
En handfull söta örhängen kom med posten. Tack @MiaL En handfull söta örhängen kom med posten. Tack @MiaL
Torsten har tagit min plats i tv-soffan, men makar faktiskt snällt på sig så att jag får plats. Han är snäll och gullig, han Torsten. Torsten har tagit min plats i tv-soffan, men makar faktiskt snällt på sig så att jag får plats. Han är snäll och gullig, han Torsten.
Snart är det slut med semlorna på Cafe' Dessan. De slutar baka semlor den här veckan. Alldeles för tidigt. Nu måste man passa på att ära många semlor. Just de här var ovanligt goda. Snart är det slut med semlorna på Cafe' Dessan. De slutar baka semlor den här veckan. Alldeles för tidigt. Nu måste man passa på att ära många semlor. Just de här var ovanligt goda.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/21/