Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

24 February 2017

Det gick skapligt bra för oss. Maken och jag som är ett gemensamt team fick hyggligt höga poäng. Sälbössan tog vi hem full pott på, tack vare Maken. Det gick skapligt bra för oss. Maken och jag som är ett gemensamt team fick hyggligt höga poäng. Sälbössan tog vi hem full pott på, tack vare Maken.
Det är fredag, den bästa av dagar. Klockan är 05.59. Det ljusnar. Det är fredag, den bästa av dagar. Klockan är 05.59. Det ljusnar.
Mulen morgon säger Sjöräddarna. Men det ska bli sol frampå dagen. Mulen morgon säger Sjöräddarna. Men det ska bli sol frampå dagen.
I dag blir det äggfrukost. I dag blir det äggfrukost.
Solen skiner och det blåser en hel del. På väg hem från jobbet åker vi förbo Stora Tollby och handlar lite grönsaker. Solen skiner och det blåser en hel del. På väg hem från jobbet åker vi förbo Stora Tollby och handlar lite grönsaker.
Vi köper Rosalie, en lite rosatonad lök, ungefär som en charlottenlök. Den påminner en del av lökarna som vi hade i Rakkar Village, Indien. Vi köper Rosalie, en lite rosatonad lök, ungefär som en charlottenlök. Den påminner en del av lökarna som vi hade i Rakkar Village, Indien.
Det här är faktisk något för oss. Men var ska en ful 600- literstank stå i vår trädgård? Det här är faktisk något för oss. Men var ska en ful 600- literstank stå i vår trädgård?
Hemma väntar Kakan. Ungdomarna är inomhus. Hemma väntar Kakan. Ungdomarna är inomhus.
Kakan vill gärna gå in och få sig lite mat. Kakan vill gärna gå in och få sig lite mat.
Nu börjar blomsteraffärstulpanerna sjunga på sista versen. Nu börjar blomsteraffärstulpanerna sjunga på sista versen.
Så ska en tulpan åldras. Så ska en tulpan åldras.
Det gick hyggligt bra på "På Spåret" i kväll. Men återigen godkände Fredrik inte ett ortsnamn på originalspråk. Vi fick 0 poäng för Torshavn. Det skulle vara Torshamn. Där missade vi 6 poä Det gick hyggligt bra på "På Spåret" i kväll. Men återigen godkände Fredrik inte ett ortsnamn på originalspråk. Vi fick 0 poäng för Torshavn. Det skulle vara Torshamn. Där missade vi 6 poä
Maken river osten på fredagspizzan. Det blir alldeles för mycket ost. Han måste hålla på att riva så länge för att det ska bli en bra bild. Maken river osten på fredagspizzan. Det blir alldeles för mycket ost. Han måste hålla på att riva så länge för att det ska bli en bra bild.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/24/