Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

25 February 2017

Godmorgon! Ännu en strålande, blåsig och kylig dag väntar oss. Klockan är 09.17. Ingenting går upp mot en sovmorgon! Godmorgon! Ännu en strålande, blåsig och kylig dag väntar oss. Klockan är 09.17. Ingenting går upp mot en sovmorgon!
Dagens väder blir alltså sol. Dagens väder blir alltså sol.
Lördagsfrukost. Lördagsfrukost.
Det blev lågpristulpaner från Willys i går. Någon hade gjort misstaget att vattna några tulpanhinkar. Det blev lågpristulpaner från Willys i går. Någon hade gjort misstaget att vattna några tulpanhinkar.
Och rosa tulpaner är alltid gulligt. Och rosa tulpaner är alltid gulligt.
Maken och jag går ut på en promenad för att få lite ljus i ögonen. Vi går ner till hamnen. Maken och jag går ut på en promenad för att få lite ljus i ögonen. Vi går ner till hamnen.
Och här ser det ut som vanligt. Och här ser det ut som vanligt. Och här ser det ut som vanligt. Och här ser det ut som vanligt.
Och här ser det ut som vanligt. Och här ser det ut som vanligt.
Och här ser det ut som vanligt. Och här ser det ut som vanligt.
Allt ser ut som vanligt förutom att det finns en hartoalett på badstranden. Allt ser ut som vanligt förutom att det finns en hartoalett på badstranden.
Och att Maken har tagit på sig bästa finska skidmössan för att hedra finnarna som har skidåkning i Lahti i dag. Och att Maken har tagit på sig bästa finska skidmössan för att hedra finnarna som har skidåkning i Lahti i dag.
Det är en fin sol, men ändå för mycket is kvar i hamnbassängen. Det är en fin sol, men ändå för mycket is kvar i hamnbassängen.
I trädgården blommar snödropparna i alla fall I trädgården blommar snödropparna i alla fall
I kväll lagar Maken middag. Han är expert på dekorativa sallader. I kväll lagar Maken middag. Han är expert på dekorativa sallader.
Men han är expert på annat också. I kväll får vi urbenad och fylld lammstek i en kryddig sås långsamt tillagad i lergryta i ugnen. Han har använt spiskummin, chili, ingefära, mandel, aprikose Men han är expert på annat också. I kväll får vi urbenad och fylld lammstek i en kryddig sås långsamt tillagad i lergryta i ugnen. Han har använt spiskummin, chili, ingefära, mandel, aprikose

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/25/