Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

26 February 2017

Klockan är 09.46. I natt har det ömsom regnat och ömsom snöat. Snön var ju helt onödigt. En mörk och mulen morgon. Det var väl tur att jag gick ut och tittade på solen igår. Klockan är 09.46. I natt har det ömsom regnat och ömsom snöat. Snön var ju helt onödigt. En mörk och mulen morgon. Det var väl tur att jag gick ut och tittade på solen igår.
Ingen vind, lite regn, några plus och mycket moln är dagens prognos. Ingen vind, lite regn, några plus och mycket moln är dagens prognos.
Vad passar bättre en sådan här trist dag än att sätta papper i en pärm? Vad passar bättre en sådan här trist dag än att sätta papper i en pärm?
Jag lagar en sillgratäng till middag i dag. Det är hederlig, gammaldags husmanskost. Jag lagar en sillgratäng till middag i dag. Det är hederlig, gammaldags husmanskost.
Och titta! Jag hittar en liten förkrympt blomma i Clivian. Nej, amaryllisar och deras släktingar är inte riktigt kompisar med mig. Jag får vara glad för att Clivian ändå försöker. Och titta! Jag hittar en liten förkrympt blomma i Clivian. Nej, amaryllisar och deras släktingar är inte riktigt kompisar med mig. Jag får vara glad för att Clivian ändå försöker.
Häromdagen åt @masart V-Gurras sardiner. Själv hade jag ett par burkar liggande i skafferiet, överblivna från förra årets valborgsmässoafton. De utgjorde bordsdekorationer på den kungliga mid Häromdagen åt @masart V-Gurras sardiner. Själv hade jag ett par burkar liggande i skafferiet, överblivna från förra årets valborgsmässoafton. De utgjorde bordsdekorationer på den kungliga mid

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/26/