Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

28 February 2017

Klockan är 05.32. Jag är uppe i ottan i dag också. Det är mörkt, inga småfåglar kvittrar, inga gäss kacklar. Det är bara katterna som är tossiga. Klockan är 05.32. Jag är uppe i ottan i dag också. Det är mörkt, inga småfåglar kvittrar, inga gäss kacklar. Det är bara katterna som är tossiga.
Temperaturen stiger. Lufttrycket rör sig mot lågtryck och vattenståndet stiger. I Visby väntas 12 m/sek i byarna framåt eftermiddagen. Temperaturen stiger. Lufttrycket rör sig mot lågtryck och vattenståndet stiger. I Visby väntas 12 m/sek i byarna framåt eftermiddagen.
Trots att det väntas mulet väder är molnen tunnare än i går och himlen lite rosa i öster. Trots att det väntas mulet väder är molnen tunnare än i går och himlen lite rosa i öster.
Idag är det fettisdag så vi äter semlor på jobbet. Idag är det fettisdag så vi äter semlor på jobbet.
Själv får jag en semla helt utan grädde. Själv får jag en semla helt utan grädde.
Jag blir kvar i stan i kväll, så jag äter en macka och dricker kaffe och hänger en stund på Espresso House. Jag blir kvar i stan i kväll, så jag äter en macka och dricker kaffe och hänger en stund på Espresso House.
Jag är kvar i stan för att jag ska jobba. I kväll pratar jag och chefen neuropsykiatri på Fenix Ungdomskulturhus. Jag är kvar i stan för att jag ska jobba. I kväll pratar jag och chefen neuropsykiatri på Fenix Ungdomskulturhus.
Och så har beställningen av årets påskpynt för öronen anlänt med posten från @masart. Tack! Och så har beställningen av årets påskpynt för öronen anlänt med posten från @masart. Tack!
Ja, så blir det final i årets semmelätning här. När jag kommer hem sent på kvällen äter jag dagens andra semla tillsammans med Maken. Men jag tar bort grädden. Ja, så blir det final i årets semmelätning här. När jag kommer hem sent på kvällen äter jag dagens andra semla tillsammans med Maken. Men jag tar bort grädden.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/28/