Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

3 February 2017

Godmorgon! Idag är det en bra dag. Klockan är 05.45. Godmorgon! Idag är det en bra dag. Klockan är 05.45.
Grått, runt nollan och ingen vind alls, nästan stiltje. När händer sådant, nu för tiden? Vattenståndet är mycket lågt, men lufttrycket sjunker. Grått, runt nollan och ingen vind alls, nästan stiltje. När händer sådant, nu för tiden? Vattenståndet är mycket lågt, men lufttrycket sjunker.
När vi kör genom Lärbro är det inte längre nermörkt. Det går faktiskt framåt. När vi kör genom Lärbro är det inte längre nermörkt. Det går faktiskt framåt.
Jag börjar dagen med att gå på Finsams frukostmöte. Jag börjar dagen med att gå på Finsams frukostmöte.
Dagens ämne är Psykisk ohälsa drabbar många - men angår alla! Dagens ämne är Psykisk ohälsa drabbar många - men angår alla!
Det är Josefin Ringbom https://hudlosochskitstark.com/ som berättar om sin ADHD. En ovanligt bra berättelse om kvinnor med ADHD. Det är Josefin Ringbom https://hudlosochskitstark.com/ som berättar om sin ADHD. En ovanligt bra berättelse om kvinnor med ADHD.
I dag kommer vi hem så tidigt att det är ljust. Det är fantastiskt att äntligen se sitt hem i dagsljus fast det inte är helg. I dag kommer vi hem så tidigt att det är ljust. Det är fantastiskt att äntligen se sitt hem i dagsljus fast det inte är helg.
Det är klart skridskois på vår parkering. Det är klart skridskois på vår parkering.
Och det är helt klart livsfarligt. Och det är helt klart livsfarligt.
I dag blev det hallongrotta från Café Dessan till fredagskaffet. I dag blev det hallongrotta från Café Dessan till fredagskaffet.
Och sedan pizza. Varje fredag är en pizzafredag. Så här ska en pizza se ut. Och sedan pizza. Varje fredag är en pizzafredag. Så här ska en pizza se ut.
Stereokissarna har varit inne hela dagen och nu vill dom vara inne hela kvällen. Stereokissarna har varit inne hela dagen och nu vill dom vara inne hela kvällen.
Men Gösta blir sur, när han inte får plats mellan oss i soffan. Maken och jag måste sitta närmare varandra i tv-soffan när vi ser på På Spåret, för att båda ska kunna titta i telefonen och Men Gösta blir sur, när han inte får plats mellan oss i soffan. Maken och jag måste sitta närmare varandra i tv-soffan när vi ser på På Spåret, för att båda ska kunna titta i telefonen och
Det gick så där i kväll i På Spåret. 6 poäng missade vi, p.g.a tekniken i appen då jag skiftade till kameran, för att fotografera lille Gösta under bordet, trots att jag inte stängde ner app Det gick så där i kväll i På Spåret. 6 poäng missade vi, p.g.a tekniken i appen då jag skiftade till kameran, för att fotografera lille Gösta under bordet, trots att jag inte stängde ner app

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/3/