Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

4 February 2017

Grått, gråare, gråast. Gråvädret håller i sig. Klockan är 09.05 och vi har druckit te på sängkanten och läst tidningen. Det var välbehövligt. Grått, gråare, gråast. Gråvädret håller i sig. Klockan är 09.05 och vi har druckit te på sängkanten och läst tidningen. Det var välbehövligt.
Knappt -1 på termometern, inte mycket vid i dag och väldigt tjocka moln. Knappt -1 på termometern, inte mycket vid i dag och väldigt tjocka moln.
Förmiddagen inleds med att jag gör smeten till kvällens efterrätt och den tar nästan musten ur matberedarens motor som börjar lukta hederligt, gammalt knallpulver. Om nog någon minns hur det lu Förmiddagen inleds med att jag gör smeten till kvällens efterrätt och den tar nästan musten ur matberedarens motor som börjar lukta hederligt, gammalt knallpulver. Om nog någon minns hur det lu
Mot alla odds blommar Silverbröllopsorkide'n, som vi fick av Mamma för två år sedan, igen. Mot alla odds blommar Silverbröllopsorkide'n, som vi fick av Mamma för två år sedan, igen.
Jag har skött den precis tvärt emot skötselråden på växtetiketten. Jag har skött den precis tvärt emot skötselråden på växtetiketten.
På Willys har dom fortfarande Rydell lågpristulpaner i vatten, så jag köpte en bukett i torsdags. På Willys har dom fortfarande Rydell lågpristulpaner i vatten, så jag köpte en bukett i torsdags.
Man undrar om Rydells har ändrat sina fövaringsanvisningar till butikerna eller om Willyspersonalen har börjat tänka själva, som dom gör ibland på Coop i Lärbro. Man undrar om Rydells har ändrat sina fövaringsanvisningar till butikerna eller om Willyspersonalen har börjat tänka själva, som dom gör ibland på Coop i Lärbro.
Trädgårdssäsongen har startat! I dag sår jag chili och paprika, helt enligt reglerna i Såkalendern. Hur knäppt det än verkar, så funkade det överraskande bra med Såkalendern förra året. Trädgårdssäsongen har startat! I dag sår jag chili och paprika, helt enligt reglerna i Såkalendern. Hur knäppt det än verkar, så funkade det överraskande bra med Såkalendern förra året.
Idag har Maken lagat mat hela eftermiddagen medan jag har pysslat med frön. I kväll blir det persisk mat och middagsgäster. Idag har Maken lagat mat hela eftermiddagen medan jag har pysslat med frön. I kväll blir det persisk mat och middagsgäster.
Kvällens middagsgäst är @TantLudd. Hon fyllde jämt för något år sedan och vi har bjudit henne på en födelsedagsmiddag där hon själv fick välja middagsgäster. Kvällens middagsgäst är @TantLudd. Hon fyllde jämt för något år sedan och vi har bjudit henne på en födelsedagsmiddag där hon själv fick välja middagsgäster.
I kväll blir vi presenterade för hennes två gäster. Det är två män som vi inte kände, men som det visar sig att vi har en hel del gemensamt. Den ena kommer från Gdansk och den andra visar sig I kväll blir vi presenterade för hennes två gäster. Det är två män som vi inte kände, men som det visar sig att vi har en hel del gemensamt. Den ena kommer från Gdansk och den andra visar sig
I kväll blir det persiskt ris, persisk bön-och kikärtsgryta, rödbetor med granatäpple och kyckling i lergryta med torkade frukter. I kväll blir det persiskt ris, persisk bön-och kikärtsgryta, rödbetor med granatäpple och kyckling i lergryta med torkade frukter.
Till efterrätt blir det små fikon-, dadel -och russinbollar rullade i kokos. Och några överblivna granatäppelkärnor. Till efterrätt blir det små fikon-, dadel -och russinbollar rullade i kokos. Och några överblivna granatäppelkärnor.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/4/