Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

8 February 2017

Klockan är 05.58. Det blåser och vår termometer visar -4,9. Inget vidare. Halva veckan har snart gått. Vart tar tiden vägen? Klockan är 05.58. Det blåser och vår termometer visar -4,9. Inget vidare. Halva veckan har snart gått. Vart tar tiden vägen?
12 m/sek i medelvinden och flera minusgrader har jag mycket emot. Vattenståndet är ännu lägre och högtrycket ändå högre än i går. 12 m/sek i medelvinden och flera minusgrader har jag mycket emot. Vattenståndet är ännu lägre och högtrycket ändå högre än i går.
Frukost i Tant Tagg-huset. Frukost i Tant Tagg-huset.
I kväll blir vi kvar i stan. Vi ska sjunga i vår feel-good-kör. I kväll blir vi kvar i stan. Vi ska sjunga i vår feel-good-kör.
Men först måste vi äta. Det blir flottig mat igen, men i dag på en hamburgerbar som försöker se ut som en amerikansk diner. Men först måste vi äta. Det blir flottig mat igen, men i dag på en hamburgerbar som försöker se ut som en amerikansk diner.
Och det tycks vara ett bra koncept att servera rejäla hemmagjorda hamburgare av malen högrev. Det är jättemycket folk här en vanlig onsdagskväll och hamburgermenyn var inte dyrare än på Donken Och det tycks vara ett bra koncept att servera rejäla hemmagjorda hamburgare av malen högrev. Det är jättemycket folk här en vanlig onsdagskväll och hamburgermenyn var inte dyrare än på Donken

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/8/