Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

9 February 2017

Ännu en vardagsmorgon, men i dag är det i alla fall torsdag. Klockan är 05.45. Ännu en vardagsmorgon, men i dag är det i alla fall torsdag. Klockan är 05.45.
Det är varmare och blåser mindre. Byvinden är normal. Nu är vattenståndet 5 cm under medel. Det är varmare och blåser mindre. Byvinden är normal. Nu är vattenståndet 5 cm under medel.
Jag köper lågpristulpaner på Willys igen. Men några av hinkarna har inte fått vatten. Ska dom börja med de där dumheterna i affären igen med att tulpaner ska stå på ett varmt ställe utan va Jag köper lågpristulpaner på Willys igen. Men några av hinkarna har inte fått vatten. Ska dom börja med de där dumheterna i affären igen med att tulpaner ska stå på ett varmt ställe utan va
I kväll blir det pasta med spenat och tomat. I kväll blir det pasta med spenat och tomat.
Nu gäller det att hinna med så många semlor som möjligt så länge de finns. Maken har köpt semlor på Café Dessan idag. Nu gäller det att hinna med så många semlor som möjligt så länge de finns. Maken har köpt semlor på Café Dessan idag.
Det blir bättre och bättre. Det är inte bara semlor i kväll. Det är Antikrundan också. Kvällens omgång var svår. Objekten som visas är ofta unika och det är näst intill omöjliga att ha n

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/2/9/