Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

March 2017

Klockan är 05.47. Jag är uppe lite senare i dag, än i går. Det blev sent i går kväll. Men den lilla kvarten gör att det går att ana att det börjar ljusna. Klockan är 05.47. Jag är uppe lite senare i dag, än i går. Det blev sent i går kväll. Men den lilla kvarten gör att det går att ana att det börjar ljusna.
Plusgrader och ingen vind att tala om. Plusgrader och ingen vind att tala om.
När jag går ut genom dörren ser jag några grågäss flyga lågt över taket och kackla. Ute vid stora vägen är det tyst och stilla. När jag går ut genom dörren ser jag några grågäss flyga lågt över taket och kackla. Ute vid stora vägen är det tyst och stilla.
Den här dagen är det planeringsdag på jobbet. På eftermiddagen har vi föreläsning i lasarettsaulan. Det har varit en solig dag i dag. Lite vår i luften, liksom. Den här dagen är det planeringsdag på jobbet. På eftermiddagen har vi föreläsning i lasarettsaulan. Det har varit en solig dag i dag. Lite vår i luften, liksom.
Jag bestämmer mig för att promenera upp mot Öster i det fina vädret. Jag bestämmer mig för att promenera upp mot Öster i det fina vädret.
Men jag går inte in genom St:Göransporten och går genom innerstaden idag. Men jag går inte in genom St:Göransporten och går genom innerstaden idag.
Nej, jag promenerar i gravarna längs muren till Österport. Det är en fin liten remsa av natur i Visby, När jag närmar mig Öster, tänker jag på att jag en gång för länge sedan var på en fan Nej, jag promenerar i gravarna längs muren till Österport. Det är en fin liten remsa av natur i Visby, När jag närmar mig Öster, tänker jag på att jag en gång för länge sedan var på en fan
Det finns en liten trevlig affär på Öster numera, som säljer roliga saker och kläder. Det finns en liten trevlig affär på Öster numera, som säljer roliga saker och kläder.
Ja, jag erkänner det! Jag har varit otrogen mot mina hovleverantörer av örhängen, @masart och @MiaL. Men jag kunde inte motstå ett par rävar i tunn plast. Det är inte ofta jag impulshandlar nä Ja, jag erkänner det! Jag har varit otrogen mot mina hovleverantörer av örhängen, @masart och @MiaL. Men jag kunde inte motstå ett par rävar i tunn plast. Det är inte ofta jag impulshandlar nä
Det blir middag i Visby i kväll. Ris, spenat och panir med lite nan. Det blir middag i Visby i kväll. Ris, spenat och panir med lite nan.
Hemma väntar ett kort i brevlådan från @annasbilder. Det var roligt att höra i från henne. Hemma väntar ett kort i brevlådan från @annasbilder. Det var roligt att höra i från henne.
Klockan är 05.41. Detbörjar ljusna på himlen även om det fortfarande är mörkt. Det är fredag, tack och lov. Klockan är 05.41. Detbörjar ljusna på himlen även om det fortfarande är mörkt. Det är fredag, tack och lov.
Snö, säger Sjöräddarna. Men det duggregnar. Ingen vind och normalt lufttryck. Snö, säger Sjöräddarna. Men det duggregnar. Ingen vind och normalt lufttryck.
Men vi har ont om vatten står det i tidningen i dag. Det väntas bevattningsförbud från 1 april. Men så ska ju alla kryssningsbåtar som ska anlöpa den nya onödiga kryssningskajen bunkra vatten Men vi har ont om vatten står det i tidningen i dag. Det väntas bevattningsförbud från 1 april. Men så ska ju alla kryssningsbåtar som ska anlöpa den nya onödiga kryssningskajen bunkra vatten
Gårdagskvällens Antikrunda gick strålande! Vi är uppgraderade till antikkunnig. Gårdagskvällens Antikrunda gick strålande! Vi är uppgraderade till antikkunnig.
Jag börjar dagen med Finsams frukostmöte. I dag ska det pratas om Boendestöd. Chefen och kollegorna som jobbar i boendestödet ska prata. Jag börjar dagen med Finsams frukostmöte. I dag ska det pratas om Boendestöd. Chefen och kollegorna som jobbar i boendestödet ska prata.
Till fredagsfikat har Maken inhandlat semlor på ICA Maxi. Nu ska @Enklabilder titta noga på grädden på den närmsta semlan, som är min. Till fredagsfikat har Maken inhandlat semlor på ICA Maxi. Nu ska @Enklabilder titta noga på grädden på den närmsta semlan, som är min.
Den grädden ger jag till Maken. Titta så glad han är för det. Och jag får tacka @Enklabilder för att vi var tvungna att köpa fler semlor för att kunna visa att jag frivilligt skänker bort min Den grädden ger jag till Maken. Titta så glad han är för det. Och jag får tacka @Enklabilder för att vi var tvungna att köpa fler semlor för att kunna visa att jag frivilligt skänker bort min
Mina sista tjeckiska vaser av Pavel Panek, inropade på Tradera, har legat i på Coop i Lärbros lager några dagar, är nu hämtade. Mina sista tjeckiska vaser av Pavel Panek, inropade på Tradera, har legat i på Coop i Lärbros lager några dagar, är nu hämtade.
Sedan blir det pizza. Alltid denna pizza. Sedan blir det pizza. Alltid denna pizza.
Som ett litet tips kan jag berätta att Systemet nu har fått in 2015 års årgång av lågprisvinet Dao. Detta 56 kr-vin smakar mer åt 70 kr- hållet. Det är alltid ett fyndvin om man tänker prisv Som ett litet tips kan jag berätta att Systemet nu har fått in 2015 års årgång av lågprisvinet Dao. Detta 56 kr-vin smakar mer åt 70 kr- hållet. Det är alltid ett fyndvin om man tänker prisv
Och i kväll är vi förväntansfulla och bänkade i tv-soffan och väntar på "På Spåret" I kväll är det final! Och i kväll är vi förväntansfulla och bänkade i tv-soffan och väntar på "På Spåret" I kväll är det final!
Men vi gjorde bort oss helt. Vår avgjort sämsta omgång. Jag stavade hela tiden fel på Pyongyang och lyckades inte få in det i telefonen och missade helt att dra. Där förlorade vi 6 poäng direk Men vi gjorde bort oss helt. Vår avgjort sämsta omgång. Jag stavade hela tiden fel på Pyongyang och lyckades inte få in det i telefonen och missade helt att dra. Där förlorade vi 6 poäng direk
Gösta är nöjd. Nu sitter jag inte tätt i hop med Maken och glor i telefonen. Han har varit mycket missnöjd under hela "På Spåret". Så är ordningen återställd när programmet är slut och ha Gösta är nöjd. Nu sitter jag inte tätt i hop med Maken och glor i telefonen. Han har varit mycket missnöjd under hela "På Spåret". Så är ordningen återställd när programmet är slut och ha
Det är grått, gråare, gråast, men ändå sovmorgon. Klockan är 09.34, men nu är det dags för frukost. Det är grått, gråare, gråast, men ändå sovmorgon. Klockan är 09.34, men nu är det dags för frukost.

Loading more images...