Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

1 March 2017

Klockan är 05.47. Jag är uppe lite senare i dag, än i går. Det blev sent i går kväll. Men den lilla kvarten gör att det går att ana att det börjar ljusna. Klockan är 05.47. Jag är uppe lite senare i dag, än i går. Det blev sent i går kväll. Men den lilla kvarten gör att det går att ana att det börjar ljusna.
Plusgrader och ingen vind att tala om. Plusgrader och ingen vind att tala om.
När jag går ut genom dörren ser jag några grågäss flyga lågt över taket och kackla. Ute vid stora vägen är det tyst och stilla. När jag går ut genom dörren ser jag några grågäss flyga lågt över taket och kackla. Ute vid stora vägen är det tyst och stilla.
Den här dagen är det planeringsdag på jobbet. På eftermiddagen har vi föreläsning i lasarettsaulan. Det har varit en solig dag i dag. Lite vår i luften, liksom. Den här dagen är det planeringsdag på jobbet. På eftermiddagen har vi föreläsning i lasarettsaulan. Det har varit en solig dag i dag. Lite vår i luften, liksom.
Jag bestämmer mig för att promenera upp mot Öster i det fina vädret. Jag bestämmer mig för att promenera upp mot Öster i det fina vädret.
Men jag går inte in genom St:Göransporten och går genom innerstaden idag. Men jag går inte in genom St:Göransporten och går genom innerstaden idag.
Nej, jag promenerar i gravarna längs muren till Österport. Det är en fin liten remsa av natur i Visby, När jag närmar mig Öster, tänker jag på att jag en gång för länge sedan var på en fan Nej, jag promenerar i gravarna längs muren till Österport. Det är en fin liten remsa av natur i Visby, När jag närmar mig Öster, tänker jag på att jag en gång för länge sedan var på en fan
Det finns en liten trevlig affär på Öster numera, som säljer roliga saker och kläder. Det finns en liten trevlig affär på Öster numera, som säljer roliga saker och kläder.
Ja, jag erkänner det! Jag har varit otrogen mot mina hovleverantörer av örhängen, @masart och @MiaL. Men jag kunde inte motstå ett par rävar i tunn plast. Det är inte ofta jag impulshandlar nä Ja, jag erkänner det! Jag har varit otrogen mot mina hovleverantörer av örhängen, @masart och @MiaL. Men jag kunde inte motstå ett par rävar i tunn plast. Det är inte ofta jag impulshandlar nä
Det blir middag i Visby i kväll. Ris, spenat och panir med lite nan. Det blir middag i Visby i kväll. Ris, spenat och panir med lite nan.
Hemma väntar ett kort i brevlådan från @annasbilder. Det var roligt att höra i från henne. Hemma väntar ett kort i brevlådan från @annasbilder. Det var roligt att höra i från henne.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/1/